2777
2789
عنوان

ایده کادو و جشن برای سالگرد عقد

175 بازدید | 14 پست

خانومای خوش سلیقه برای سالگرد عقد منو همسرم ازتون ایده های خوب میخوام تاحالا به مناسبت های مختلف براش ساعت و ایرپاد وست ورزشی و ست کمربند و کیف پول و لباس و ادکلن و اویز ماشین خریدم شما چه ایده ای دارین که جدید باشه هم برا جشن هم برا کادو ممنون میشم راهنمایی کنید

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یه کافه رزرو کن با گل آرایی و شمع آرایی و فیلم برداری و کیک ، یه جفت کفش یا اگه دوست داره و استفاده می‌کنه یه زنجیر و دستبند ست 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

یه کافه رزرو کن با گل آرایی و شمع آرایی و فیلم برداری و کیک ، یه جفت کفش یا اگه دوست داره و استفاده ...

بالاتر یادم نبود بنویسم ولی براش دستبند چرم و گردنبند نقره هم خریدم مناسبت های قبل ولی کافه و گل ارایی ایده خوبی بود ممنون عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاتر یادم نبود بنویسم ولی براش دستبند چرم و گردنبند نقره هم خریدم مناسبت های قبل ولی کافه و گل ارا ...

فدات عزیزم ❤️ میتونی کفش بگیری اگر تا حالا نگرفتی یا اگه از لحاظ مالی اوکی هستی کیف و کفش چرم ست 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

فدات عزیزم ❤️ میتونی کفش بگیری اگر تا حالا نگرفتی یا اگه از لحاظ مالی اوکی هستی کیف و کفش چرم ست

کفش نگرفتم تاحالا ازلحاظ مالی هم مشکلی ندارم میتونم بخرم براش گلم

کفش نگرفتم تاحالا ازلحاظ مالی هم مشکلی ندارم میتونم بخرم براش گلم

خوبه دیگه مبارک باشه عشقتون پایدار 🌹 

سلام گلی خوبی الهامم درخاستمو قبول کن پیام بد اونیکی کاربری ترکیددد

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

سلام گلی خوبی الهامم درخاستمو قبول کن پیام بد اونیکی کاربری ترکیددد

چرانیومدییی ؟؟اومدی سایت توروخدا زود درخاست قبول کننن بحرفیممم

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥