2777
2789

پشت صحنه چی ؟

شغلش چیه میتونه تدارکات باشه ک حقوقش درحد یه نگهبان‌ یا کارگر روز مزده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشت صحنه چی ؟شغلش چیه میتونه تدارکات باشه ک حقوقش درحد یه نگهبان‌ یا کارگر روز مزده

اخ اخ😂راست میگی عکس یه خونرو نشون داد گفت کفشو من براشون طراحی کردم بعد میگه من دستیار کارگردانم

اخه احساس میکنم وضع مالیش خوب نیس مدام عکساشو نشون میده با بازیگراس نمیگه دقیقا شغلش چیه خب

والا عزیزم نمیدونم 

ولی توی قرارای بعدی یه ذره که گذشت بپرس 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

جواب درست نمیده فقط بلده بگه من دستیار هفتم هشتم کارگردانم،خونشونم پارک ملته تهرانه

نمیخوام قضاوت کنم ولی شک کردم بهش 

کسی که حقوقش خوب باشه زودی میگه معمولا 

رفتاراش چه مدلیه؟ 

مثلا بیرون میرین دست و دلبازه یا نه 

اینارو توجه کن 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

نمیخوام قضاوت کنم ولی شک کردم بهش کسی که حقوقش خوب باشه زودی میگه معمولا رفتاراش چه مدلیه؟ مثلا بیرو ...

نه میریم کافی شاپ فقط قهوه

حتی شام نمیده،فقط دوبار رفتم باهاش بیرون

نه میریم کافی شاپ فقط قهوهحتی شام نمیده،فقط دوبار رفتم باهاش بیرون

دو بار زوده واسه نتیجه گیری عزیزم 

اخ اخ😂راست میگی عکس یه خونرو نشون داد گفت کفشو من براشون طراحی کردم بعد میگه من دستیار کارگردانم

بستگی داره طراح دکور باشه ک حقوقشون خوبه یا دستیار طراح دکور در حد همون کارگر عادی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اخه تو دوبار نباید شام بده فقط قهوه باید بده؟ چی بگم بخدا نمیدونم چجور ازش بپرسم حقوقشو

به نظرم بعد از دو بار قضاوت نباید کرد عزیزم 

شاید چون حالا باهم صمیمی نیستین فکر کرده راحت نباشی برای شام خوردن