2777
2789
چون بقیه دنبال حاشیه ن

چن باری گزاشتم و سوال پرسیدم کسی نیومد 

حتی لایک هم نزدن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم

شاید کسی بلد نبودا راهنمایی کنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
شب برو بالا سرش تهدیدش کن صد در صد تضمینی بک میده 👌🏻😂

خب من جدی پرسیدم☹️

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
میدونم قربونت برم 😂💞میتونی بهش بگی که میشه چون من شمارو فالو کردم شما هم فالوم کنی؟

نه عزیزم

اشناس 

دوست داداشمه

دلیل خاصی نداره یه موقع میبینی خلوتی سایت تاپیک شاید زدی

نه اینو نمیگم😂

وسطا کامنت گزاشتم 

سوالم اونه