2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شلاق زندانجزای نقدی

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟شما تجربه داشتی 

بی دلیل شمارمو پیدا کردن و بدترین حرفارو زدن   خییییلی زشت ک حتی موقه شکایت رومون نمیشد ، ۲ تا پرونده براش درست کردم چون ب شوهرمم پیام داده

تمام پیام‌ها، صداها، اسکرین‌شات‌ها و مدارک تهدید یا فحاشی را جمع کن. اگر در پیامرسانی مثل واتساپ یا تلگرام بوده، سعی کن اصل پیام را با تاریخ و شماره ذخیره کنی.

در دادسرا باید شکوائیه‌ای رسمی بنویسی یا به کمک دفاتر خدمات قضایی الکترونیک ثبت کنی. عنوان شکایت معمولاً شامل موارد زیره:

• توهین و فحاشی (موضوع ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی)
  • تهدید به ضرر جانی یا مالی (موضوع ماده ۶۶۹)

بازپرس یا دادیار مدارک رو بررسی می‌کنه. ممکنه متهم احضار بشه یا از اپراتورها استعلام هویت و مشخصات شماره ارسال‌کننده پیام گرفته بشه.

اگر تهدید یا توهین محرز باشه، قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال می‌شه تا حکم صادر بشه.

• توهین: تا ۷۴ ضربه شلاق یا جزای نقدی
  • تهدید: از ۲ ماه تا ۲ سال حبس یا جزای نقدی

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

ببین بستگی داره اگه حد قذف باشه یعنی مثلاً الفاظ رکیک به کار برده باشه در آن صورت تا ۸۰ ضربه شلاق و جزای نقدی ولی اگر تهمت به زنا باشد ممکنه یک از سه تا یک سال حبس و ۷۰ ضربه شلاق داشته باشه و البته اگه زنا ثابت نشه و تهمت باشه صرفاً

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

تمام پیام‌ها، صداها، اسکرین‌شات‌ها و مدارک تهدید یا فحاشی را جمع کن. اگر در پیامرسانی مثل واتساپ یا ...

حتی پیام هاشو  حذف نکرده  هم تو پیامه هم واتساپ هم تلگرام ، پس قذف چی میشه ،  تهمت ب زنا داده

حتی پیام هاشو حذف نکرده هم تو پیامه هم واتساپ هم تلگرام ، پس قذف چی میشه ، تهمت ب زنا داده

اسکرین شات بگیر با گوشی دیگه ای هم فیلم بگیر از رو پیام ها 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

ببین بستگی داره اگه حد قذف باشه یعنی مثلاً الفاظ رکیک به کار برده باشه در آن صورت تا ۸۰ ضربه شلاق و ...

زنا خودش جرمش جداس ، ینی برا کسی حتی شهادت بخوای بدی میگن باید ۲ مرد عاقل بیان شهادت بدن ، این زن چطور بی هیچ مدرکی اینجوری حرف زده ، دقیقا تو شکایتم  تهمت فحاشی افترا قذف رو نوشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز