2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلاق زندانجزای نقدی

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟شما تجربه داشتی 

بی دلیل شمارمو پیدا کردن و بدترین حرفارو زدن   خییییلی زشت ک حتی موقه شکایت رومون نمیشد ، ۲ تا پرونده براش درست کردم چون ب شوهرمم پیام داده

تمام پیام‌ها، صداها، اسکرین‌شات‌ها و مدارک تهدید یا فحاشی را جمع کن. اگر در پیامرسانی مثل واتساپ یا تلگرام بوده، سعی کن اصل پیام را با تاریخ و شماره ذخیره کنی.

در دادسرا باید شکوائیه‌ای رسمی بنویسی یا به کمک دفاتر خدمات قضایی الکترونیک ثبت کنی. عنوان شکایت معمولاً شامل موارد زیره:

• توهین و فحاشی (موضوع ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی)
  • تهدید به ضرر جانی یا مالی (موضوع ماده ۶۶۹)

بازپرس یا دادیار مدارک رو بررسی می‌کنه. ممکنه متهم احضار بشه یا از اپراتورها استعلام هویت و مشخصات شماره ارسال‌کننده پیام گرفته بشه.

اگر تهدید یا توهین محرز باشه، قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال می‌شه تا حکم صادر بشه.

• توهین: تا ۷۴ ضربه شلاق یا جزای نقدی
  • تهدید: از ۲ ماه تا ۲ سال حبس یا جزای نقدی

ببین بستگی داره اگه حد قذف باشه یعنی مثلاً الفاظ رکیک به کار برده باشه در آن صورت تا ۸۰ ضربه شلاق و جزای نقدی ولی اگر تهمت به زنا باشد ممکنه یک از سه تا یک سال حبس و ۷۰ ضربه شلاق داشته باشه و البته اگه زنا ثابت نشه و تهمت باشه صرفاً

تمام پیام‌ها، صداها، اسکرین‌شات‌ها و مدارک تهدید یا فحاشی را جمع کن. اگر در پیامرسانی مثل واتساپ یا ...

حتی پیام هاشو  حذف نکرده  هم تو پیامه هم واتساپ هم تلگرام ، پس قذف چی میشه ،  تهمت ب زنا داده

ببین بستگی داره اگه حد قذف باشه یعنی مثلاً الفاظ رکیک به کار برده باشه در آن صورت تا ۸۰ ضربه شلاق و ...

زنا خودش جرمش جداس ، ینی برا کسی حتی شهادت بخوای بدی میگن باید ۲ مرد عاقل بیان شهادت بدن ، این زن چطور بی هیچ مدرکی اینجوری حرف زده ، دقیقا تو شکایتم  تهمت فحاشی افترا قذف رو نوشتم