2777
2789
عنوان

حالا که عقد کردم فهمیدم شوهرم شکاک و خسیس و بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برید پیش یه مشاوری، روانشناس و یه آدم کاربلد و منصفی که راه درست رو نشونتون بده.

مشاور چیکار میخواد بکنه یه آدم باید خودش بخواد که بتونه ترک کنه تا خودش نخواد نمیشه

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
خیلی کوتاه

خب چرا صبر نکردید تا کامل شناخت پیدا کنید ؟ 

الآنم برای خودت سختش نکن تا قبل از عروسی حتما جدا شود 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ما که فامیل بودیم شناخت داشتیم بعد چن سال زندگی معتاد شد بی مسئولیت افتاده تو خونه با دوتا بچه موندم ...

بگو بیان ببرش مرکز ترک اعتیادی چیزی ترکش بدن اون بچه ها آینده ندارن ؟ خودتم برو سرکار نیمه وقت بتونی بخودت و بچه برسی

خب چرا صبر نکردید تا کامل شناخت پیدا کنید ؟ الآنم برای خودت سختش نکن تا قبل از عروسی حتما جدا شود

خانواده ها با نامزدی طولانی مشکل داشتن اره باید مشاوره برم و بعدش طلاق اما استرس و ابرو ریزی ای که داره واقعا اذیتم میکنه

بگو بیان ببرش مرکز ترک اعتیادی چیزی ترکش بدن اون بچه ها آینده ندارن ؟ خودتم برو سرکار نیمه وقت بتونی ...

چن روز مونده به عید بردیم الان زیر بار نمیره که میخوره میگه پاکه ولی من میفهمم که میخوره

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
خانواده ها با نامزدی طولانی مشکل داشتن اره باید مشاوره برم و بعدش طلاق اما استرس و ابرو ریزی ای که د ...

چه آبرو ریزی ای؟ هزار نفر آدم طلاق گرفتن با جدا شدن از همسرت ابروت نمیریزه

اونم اگه مطمئنی این خصوصیات رو داره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مشاور چیکار میخواد بکنه یه آدم باید خودش بخواد که بتونه ترک کنه تا خودش نخواد نمیشه

شاید خودش نمیتونه که بخواد.کلی پیچ و خم داره یه شروع ساده نداشته که به راحتی تمومش کنه

درسته ولی من آدم استرسی ای ام و بشدت نگرانم

این روزا هم میگذره حتما با مشاور صحبت کن حالت بهتر میشه 

به این فکر کن با این آدم بزی زیر سقف بیچاره میشی

تو همین سایت تاپیک کسایی که همسرشون اینجوریه بخون

اول رابطه باید تعیین میکردی مثلا میگفتی ماهیانه یه مبلغی باید برام بریزی تا هی نخوای بگی پول بده الان بگو ببین قبول میکنه اگه نکرد تو هم به خواسته هاش بی توجه باش از الان ازت سواری نگیره

درمورد بد دهن بودنش اگه فقط تو دعوا این مدلیه باهاش بحث نکن کلا با مرد نباید دعوا کنی وقتی عصبانیه جوابشو نده یبار که اروم بود بگو من ازت انتظار بیشتر از این داشتم ولی اگه خیلی زیاده روی میکنه قراره دراینده بدتررر بشه چون فحاشی و بددهنی درمانی نداره 

شکاک بودنشم نمیتونی تغییر بدی

ولی در کل مردا زنی رو خیلی دوست داشته باشن بهش احترام میزارن و خرج میکنن براش ببین اگه علاقه ای نداره تااخرش همینه قراره بی توجه باشه بهت میخوای جدا شو