2777
2789
عنوان

مهد کودک از چه سنی بهتره؟

368 بازدید | 31 پست

سلام.پسرم سه سال و نیمشه.تازگی ها خیلی لجبازی و شلوغ کاری میکنه.احساس میکنم انرریش تو خونه تخلیه نمیشه.تصمیم گرفتیم براریمش مهد کودک  اما نمیدونم خودش قبول میکنه یا نه!لطفا اگه نظر یا تجربه ای دارین راهنماییم کنین.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم سه سالو نیمه بعد عید میشه چهارسال میزامش مهد

الان بزاری مهد مریض میشه بزار فصل سرما تموم شه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

من پرسم از تولد 3 سالگیش رفت البته من نزاشتم مهد ثبت نامش کردم خانه بازی اشتراک ماهیانه چون اونا وسایل بازی بیشتری دارن با آموزش هم هست ولی مهد مجبورن فقد تو اتاق گروه سنی خودشون باشن ممکنه زده بشه ولی خانه بازی همراه با آموزش تمام خونه دست خودشونه که بچرخن 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

مهدکودک انرژی تخلیه نمیکنه بهشون شربت خواب آوری چیزی میدن اکثریت اونجا دنبال تخلیه انرژی نیستن میخوای یه کلاس ورزشی که دوس داره ببر تو گروه سنی خودش ثبت نام کن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

اينجا مهدهاي كودك  فقط بالاي ٣ سال رو پذيرش ميكنن. منم پسرمو ٣ سال و نيم بود گذاشتم مهد تا الانم مهد ميره. حالا موندم بچه دومي رو ٩ ماهگي كجا بذارم 😔

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏