2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

106 بازدید | 14 پست

سی و پنج سالمه بیکار و بیسوادم تو خونه هستم هرکی از راه میرسه به من تیکه میندازه منو کوچیک می‌کنه ناراحتی و عقده هاشونو سر من خالی میکنن .خیلی خسته م خیییییلی .انقد آدم اومد براش کار کردم پولمو ندادن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ها شرایطشون مثل شماست منم ۲۳سالمه خیلی نسبت به همسن های خودم عقبم ولی زندگی توی خونه رو دوست دارم دانشگاه به زورمیرم دلم میخواد همش تو خونه باشم خیلی تنبلم حتی حال ندارم برای خودم آشپزی کنم شما هم اگه کاری رو دوست داری انجام بدی شروعش کن یه کاری رو که بهش علاقه داشته باشی 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خیلی ها شرایطشون مثل شماست منم ۲۳سالمه خیلی نسبت به همسن های خودم عقبم ولی زندگی توی خونه رو دوست دا ...

بخدا کلفت خونه هم هستم اما همه با من بدرفتاری میکنن

بخدا کلفت خونه هم هستم اما همه با من بدرفتاری میکنن

عزیزم ان شاء الله خدا خودش به خاطر زحماتت مزد و پاداش بزرگی هم در این دنیا هم در آخرت بهت بده

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)