2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله خیلی بعضیاشون سگن

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

قربونت برم

خدا مرد و زن افریده که لباس هم باشن مکمل هم باشن

ببین ریشه تنفرت از چیه اصلاحش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من قبلا از شوهرم متنفربودم الان ازهمه مردا بدم میادفکر میکنم اونا هم مول شوهرمن درحق زنشون ظلم میکننوواقعا ۹۵درصد همینن حداقل تو مردای اطرافم اینجورین .

قربونت برمخدا مرد و زن افریده که لباس هم باشن مکمل هم باشنببین ریشه تنفرت از چیه اصلاحش کن

کلیه واقعا 

هر کی ب من میرسه لاشی بازی در میاره 

من کاملا صادقم ها ولی میبینم طرف میخاد زرنگ بازی در بیاره 

بله

دختر خواهره من خیلی بدش میاد از جنس مخالف ۲۳سالشه تاحالا با پسری دوست نشده همه جا میره و اجتماعی هم هست دوستاشم تقریبا مثل خودش هستن...همش مشغوله درس خوردنه یا ورزش کردن مربیه فوتباله یکسالی هست مدرک گرفته همش بفکره ورزش ووقاته فراغتش  اینه با دوستاش زمین بگیرن و برن بازی

همیشه میگه من اگه رئیس جمهور بشم مردا رو از کار برکنار میکنم خانما رو همه کاره ی کشور میکنم😁