2777
2789

خدایی خیلی بد من پارسال دیدم بچه هایی که مادرشون نبودن بغض کردن . گریه کردن .حتی یکی بچه طلاق بود مادرش ازش دور بود چنان زد زیر گریه. اخه که چی من نمیدونم بچه هامون میرن مدرسه یا مادرها. این نماینده کلاس چه صیغه آیه. مادر همش پلاس تو کلاس دختر من طفلی همش دلتنگ من میشه. خدایی خیلی مسخره شده مدارس ابتدایی . به میگفتن امسال به هیچ وجه مادرها نیان .دوسه نفر مسئول جشن بودن رفتن چند نفری هم همینطوری رفتن دخترم همش فکرش مونده بود پیش من .

امسال که مدیر اعلام کرد جشن نگیرن وپولی جمع نشه

تو این غم و مصیبت کشور چه جشنی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چرته بعضی مادرا میرن خب نرین چی میشه

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

پارسال دخترم ب من زنگ زد رفتم مدرسه! 

الکی چند دقیقه دم در کلاس وایسادیم یه تبریک هم گفتیم برگشتیم خونه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دختر منم همش میگه تو چرا نمیای مدرسه؟؟ چرا نمیای تو جشنا کمک کنی؟؟ میگم عزیزم من با یه بچه دو ساله کجا بیام اخه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

کلا معلم عاقل اجازه ی این جشن ها رو نمیده از هر زاویه ای چه برسه به اومدن مادرا

همون به بچه ها بگه ۱نقاشی بکشن نه بچه ای بخاطر بی پولی پدرش شرمنده میشه نه بچه ای برای طلاق مادرش ناراحت

این قضیه روز اول مدرسه برام پیش اومد تا مدتها خودخوری میکردم جشن بود مدیر گفت مادرها برن من اومدم یک ساعت بعد رفتم دنبالش دیدم دخترم بغض کرده ک تنهام گذاشتی همه کنارمادراشون بودم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40