2777
2789
عنوان

روز معلم

5633 بازدید | 85 پست

میگم چقد روز معلم بد شده زمان ما خیلی شور و اشتیاق بود خ درون یخ کادو می بردیم الان چی من معلمم آر چند روز قبل بچه میگن خانم پول دادیم براتون جایزه بخرن 

تو دفتر هم خیلی مسخرست همه مبلغ پول سا سوت طلا رو میپرسن ببینم به کی بیشتر دادن بعد بديش اینجاست یه معلم که کمتر پول گرفته همه فک میکنن حتما اولیا ازش ناراضی بودن 

خدایی این چه رسم سمی بود اخه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به نماینده گفتم اصلا و ابدا اجبار نکنه و مقدار تعیین نکنه واسه همینم زیاد جمع نشده بود ولی خب دیگه اجبار هم نبود پول ناراضی باشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

چون زوری شده

چون سطح مالی خونواده ها پایین اومده

چون پول دراوردن سخت شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
و متاسفانه خانواده‌ها که فکر میکنن معلم چشم داره به کادو و هدیه

اره دقیقا بخدا من صد بار گفتم هیچی نمیخوام پول جمع نکنید اصلا آخر سر معاون و مدیر گفتن باید گروه مادرا باشه و هر کسی دوست داشت پول بده

چون زوری شدهچون سطح مالی خونواده ها پایین اومدهچون پول دراوردن سخت شده

اره دیگه میگم اونموقع همه چی دلی بود ما بچه هت خودجوش تزئین میکردیم چند تیکه ظرف هم می‌بردیم تابلو معلم عزیزم‌دوستت دارم می‌بردیم خیلی قشنگ بود الان شدا کارت هدیه زوری 

بنظر منم اون که هرکسی خودش کادو میاورد یه صفای دیگه داشت بچه ها کلاسو تزیین میکردن کاغذ رنگی خورد میکردن شعر می‌خوندن برا معلم ... یادش بخیر

مثل لالاییه زنگ صدات 😍❤️M❤️

ما معلمامون خودشون برا خودشون برنامه اجرا کردن یا بهم دیگه تبریک میگن هیییچ ن تبریک ن کادو تازه طلبک ...

شما حتما راهنمایی یا دبیرستان هستید اما خب درسته کادو مرسوم نیست ولی حداقل تبریگ بگید این هفته رو به خانمتون 

بنظر منم اون که هرکسی خودش کادو میاورد یه صفای دیگه داشت بچه ها کلاسو تزیین میکردن کاغذ رنگی خورد می ...

اره دقیقا الان شده تشریفاتی مادرا