2777
2789

الان یاد اون موقعه افتادم که  میامدن خونمون رفت آمد داشتیم حالا قطع رابطه شد  منم ازدواج کردم عاشق شوهرمم ولی حس میکنم اون رابطه اول ی حسی دیگی بهم میداد شاید دیگه به آدم ها اعتماد ندارم اینطور شدم میترسم  شوهرم بدونه دوستش دارم فقط بهش میگم خوب بودی باهات ازدواج کردم و همین آخه پسر خالم جا زد نامزدی رو بهم زد الان ازدواج نکرده ولی نمیدونم چرا امشب یاد اون موقعه افتادم ناخودآگاه احساس خوبی ندارم دوست ندارم بهش فک کنم چیکار کنم ؟؟؟؟ حالم از اینکه بهش فک کنم بهم میخوره اسممو تو فامیل خراب کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا جا زد

بها نه های الکی بیشتر به خاطر پول میگفت من کار نمیکنم پول در بیارم ی بخور نمیر راضی نبود از من همه چی میخواست دیکه عاشق بودنش از بین رفته بود دیونه شده بود پی بهانه بود که برای خودش زندگی کنه 

فکر دیگه میاد خودتو سرزنش نکن

ولی سعی کن فکرتو کنترلش کنی

همسرت میدونه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بذار بره گم شه ، بهش فکر نکن اون نکبت رو . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
چرا داری گذشته رو شخم میزنی اگه خوب بود که میموند شوهرت اگه خوبه قدرشو بدون و باهم خوش باشین

الان دوست ندارم بهش فک کنم همش تو سرم داره میخونه چقدر اون موقعه حالم بهتر بود دیونه شدم

بها نه های الکی بیشتر به خاطر پول میگفت من کار نمیکنم پول در بیارم ی بخور نمیر راضی نبود از من همه چ ...

مفتشم نمی ارزیده

زندگیتو بچسب

چیز مثبتی نداشته که بهش فکر کنی

هیشکی ارزششو نداره که بهش فکر کنی و همسرت رو از خودت دور کنی . لطفا به خوبیای همسرت فکر کن .

اگه میخواستی به پاش بمونی اینهمه سال خونه بابات مونده بودی . ولی همسرت عرضه داشت و تو رو برده سر زندگی . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
الان دوست ندارم بهش فک کنم همش تو سرم داره میخونه چقدر اون موقعه حالم بهتر بود دیونه شدم

لعنت بر شیطون

به خوبیای شوهرت فکر کن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.