2777
2789
عنوان

از پارتنر یا شوهری که ترکتون کرد و دیگه برنگشت چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 6901 بازدید | 212 پست

رف خیانت کرد خیانت دید زندگیش پاشید.(تقریبا نانزد بودیم و همه میدونستن اومده بود جلو)

بعد چند سال زجر کشیدن.

خداروشکر ینفر اومد تو زندگیم

همونطور ک خودم تا حالا گذشتم پاک بوده اون هزار برابر من بهتر...واقعا شکر ک هست

اکانت واگذار شد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نبودش دارم جون میدم نمیدونم کجاست حتی🥺

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ازدواج کردی‌؟ بعد اونو میگم

اره عزیزم 

فقط گریه میکردم میگفتم خدایا فقط باشه ک مردم منو مسخره نکنن 

بی مسووولیت بود و زنباز اللللبته من زنبازی رو ب چشم ندیدم ولی بعد جدایی ی تیکه هایی رو کنار هم میچیدم یادم میفتاد ک اونشب مثلا خیانت کرده من نفهمیدم 

گاهی وقتا نباید چسبید باید رها کرد حالا این شوهرم کاملا مسوولیت پذیره 

قرار بود ی عمر ب اون زباله بچسبم ک چی بشه🤐

وای واییعنی خدا انتقام دل له شده منم میگیره💔💔💔💔

ببین نفرین نکن هیچ وقت نگو انتقام

قرار نیست هر روز دست ب دعا ببریم و نفرین کنم من ب شدت متنفرم از نفرین و میدونم انرژی منفی داره

من فقط یک بار قلبم شکست اونم تو دادگاه بود که با همین زنیکه اومد جلوم خودم ب کف دادگاه میکشیدم

از حال رفتم وقتی دیدمشون

بلند داد زدم و گفتم من باور دارم ی روز تقاص اون کارهایی که با من کردی رو یه ادم دیگه برات جبران میکنه جیگرم بد سوزوندی امیدوارم هر بلایی که سرم اوردی سرت بیاد

ببین دارم ب چشم هام میبینم تک تک بلاهایی ک سرم اوردن داره سر شوهرم و زنه میاد

هیچی من ولش کردم زندگیم خوب اولش خیلیییی ریخت بهم خیلییی دوسش داشتم دیگه زندگی مو پاش گذاشته بودم 

الانم گاهی یادش می افتم حالم دوباره بد میشه تا یه تایمی 

ولی امیدارم همچی خوب بشه

شوهر که ترک نمیکنهولی یکی رو یه زمانی میخاستم حالا نمیشه اسمی روش گذاشتولی خیلی دلم میخاد یه روزی یه ...

کی گفته بهت شوهر ترک نمیکنه ؟!

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!