2777
2789
عنوان

از پارتنر یا شوهری که ترکتون کرد و دیگه برنگشت چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 6901 بازدید | 212 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بلاهایی که سر من اوردن سر خودشون اومد چون ا ن وسایل های خونم رو برد،همسر سابقم منظورمو دقیقا الان همین زنه دوم وسایل هارو بار زد برد بدون خبر

همه طلاهای من گرفت فروخت و خورد به جاش این خانم دومیه تمام طلاهایی ک خریده بود برد

و خدا هست و خدا هست و خدا هست🥺

من بگم کپ میکنی من خیانت دیدم رفت با یه نفر دیگه به من گفت دوست ندارمو بعد از طلاقم با اون ازدواج کر ...

تو چیگار کردی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
من بگم کپ میکنی من خیانت دیدم رفت با یه نفر دیگه به من گفت دوست ندارمو بعد از طلاقم با اون ازدواج کر ...

بیخیال خلاصه تورو ترک میکرد

تو سهمت جای دیگه اس عزیزم مطممممین باش

با گذشت زمان کمررررنگ میشنمن خیییلی وابسته احساسی و ضعیف بودمبعد طلاق هر وقت اراده کنم میبینمش یعنی ...

ازدواج کردی‌؟ بعد اونو میگم

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
دقیقا بلاهایی که سر من اوردن سر خودشون اومد چون ا ن وسایل های خونم رو برد،همسر سابقم منظورمو دقیقا ا ...

وای وای

یعنی خدا انتقام دل له شده منم میگیره💔💔💔💔

تو چیگار کردی

من طلاق گرفتم 

به جاش این خانم دومیه ک گرفت هم داره طلاق میگیره ازش خبرش ب گوشم خورد تموم وسایل هارو هم برده 

شنیدم ب چند نفر گفته پشیمونم و ای کاش زندگیم سر ی هوس نمیرفت