2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر منم ۲ سال ۵ ماهشهدوهفته سعی کردم از پوشک بگیرمش دیدم واقعا راه نمیادجیش رو بعد از اینکه خالی می ...

من دخترم رو ۲۰ ماهگی بردم الان شبها پوشکه روز نه شبها همکاری نمیکنه شب دختر شمل همکاری میکنه بیاد دستشویی؟

خب در اصل از دوسالگی به بعد وقتشه دیگه

من دیدم یکی ادعا کرد یک سالگی 

حالا چجوری؟

دم به دقیقه بچه رو برده دستشویی 

کمر و پا واسه خودش و روان واسه بچه اش نمونده بعد افتخار هم‌میکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب بعضیا کلا دوست دارن بگن بچه ما خیلی باهوش بود زودتر از موقع این کارو انجام دادیمدر صورتی که روان ...

عزیزم اونموقعی روان بچه بهم میریزه که روششو بلد نباشی،اتفاقا بچه هایی که دیر از پوشک گرفته میشن بیشتر شب ادراری دارن،وقتی از سن کم از پوشک بگیری ذهنیتش مستقل تر و کامل تر میشه

عزیزم شما به روش خودت بچتو از پوشک بگیر و اجازه بده بقیه با توجه به شرایط خودشون اقدام کنن. ضمن اینک ...

با کمال احترام

🔴 تاپیک من هیچ ربطی به صحبتای شما نداشت🙏🏻

لاقل اگر یه دور متن رو میخوندید این صحبت رو نمیکردید

سن ۱۸ ماهگی ک احتمالا سرچ کردید

منبعش از معروف ترین کتاب روانشناسی کودکه

زحمت بکشید خود کتابو بخونید

میفهمید اقدام نیست

زده ۱۸ ماهگی شروع اموزش

و هر موقع آمادگی دیدید بگیرید

در ضمن

من بچه ایی ندارم

در زمینه کاری خودم نظر دادم

وای یعنی تو کار پوشک گرفتن بچه ها مردم هم میخواید دخالت کنید به شماها ربطی نداره واقعا این مسائل چقدر بیکار هستین فقط سرتون تو زندگی دیگران هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم اونموقعی روان بچه بهم میریزه که روششو بلد نباشی،اتفاقا بچه هایی که دیر از پوشک گرفته میشن بیشت ...

شما کلا حرف منو متوجه نشدی

باشه شما ۶ ماهگی بگیر

من ۲ سال و نیمگی دخترمو گرفتم .نشونه اش هم اینه که بچه پوشکش شب تا صبح خشک باشه .حتی یک بار نجس نکرد و یک روزه هم یاد گرفت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اون ۱۸ ک شما خوندیدسن گرفتن پوشک نبوده !سن شروع آموزش هستش و فرق داره با کلمه ** آمادگی **یه بچه بای ...

میشه بفرمایید تو کدوم قسمت لورابرک گفته ۱۸ ماهگی زمان آموزش هست؟🤔 چون من کتابش جلوم هست چیزی پیدا نکردم که گفته باشه ۱۸ ماهگی زمان آموزشه و ۲سالگی به بعد آماده میشه!

من دیدم یکی ادعا کرد یک سالگی حالا چجوری؟دم به دقیقه بچه رو برده دستشویی کمر و پا واسه خودش و روان و ...

خیلی قشنگ گفتید💐

مفهوم تاپیک همینه

حالا یسری میگن

نهههههههه من ۲ و نیم سالگی گرفتم خوب بود😂

لامصب تاپیک خطاب به کساییه ک زورشون اومده پول پوشک بدن

عزیزم شما به روش خودت بچتو از پوشک بگیر و اجازه بده بقیه با توجه به شرایط خودشون اقدام کنن. ضمن اینک ...

از لحاظ آمادگی بدنی کودکان در دوسالگی قادر به نگهداری ادرار و مدفدع خودشون هستن

افرین بهش. بعد پسر من سه سال‌وسه ماهش بود گف دیگه نکن. و البته الان توپنج سالگی‌ شبا‌تاصبح سه بار جی ...

ولی پسردیگم الان نزدیک یک و نیمِ هنوز پوشک میشه و قشنگ معلومه حالاحاااها خاهد داشت چون هیچ علایمی از نخاستنش نیست هروقت خودش ببینم نمیخاد منم همکاری میکنم

میشه بفرمایید تو کدوم قسمت لورابرک گفته ۱۸ ماهگی زمان آموزش هست؟🤔 چون من کتابش جلوم هست چیزی پیدا ن ...

نمیدونستم کتاب جلوتونه😂

فصل ۴ رو مطالعه بفرمایید

رشد جسمانی در نوباوگی و نوپایی

موفق باشید

خیلی قشنگ گفتید💐مفهوم تاپیک همینهحالا یسری میگننهههههههه من ۲ و نیم سالگی گرفتم خوب بود😂لامصب تاپی ...

زن داداش من میگه بچه ک غذا خوردن یا د داشته باشه جیش کردنم یاد داره...از 1سالگی پوشک نمیکنه..از تشک و مبل و فرش و پتو......همه نجس.‌‌

ولی ما ک میدونیم بخاطر اینه ک خودش خسیسه...داداشم میگه پوشک کن ..میگن نه بسته 300تومنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
با کمال احترام🔴 تاپیک من هیچ ربطی به صحبتای شما نداشت🙏🏻لاقل اگر یه دور متن رو میخوندید این صحبت ر ...

اطمینان داشتم بچه نداربد ‌

آموزش زمان نداره. از همون زمان که بچه به بدنش اگاه هست اموزش رو میشه شروع کرد.‌ همونطور که نشستن و راه رفتن رو با تمرین و بازی یاد میگیره. 

نمونش: وقتی پوشک رو خواستیم تعویض کنیم تو دستشویی رو دست نگه داریم ازش بخوایم جیش کنه شاید بار بیستم و سی ام موفق بشه ولی این کار چند ماه بچه رو جلو میندازه

یکی از معضلاتی که بچه ها همکاری نمیکنن همینه که بلد نیستن بدون پوشک جیش کنن و میترسن.‌ 

کسی که روانشناس کودک باشه ادبیاتش با شما زمین تا اسمون متفاوته.

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.