2777
2789
عنوان

همش با دخترم درگیرم وقتی می‌خوابه عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 31 پست
باهوش هست گاهی حرف ها یا کارهایی می‌کنه که از تعجب شاخ در میارم اما خیلی خودخواهه میگه تمام موجودات ...

دختر من نیست احیانا؟ 

همش میگم صبررررر کن بابا اهههه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میفهممپسر منم. همینطوره ۴سال ۱۰ماهفکر کن بستنی رو. بیشترشو خورده بودااا اخرین. لجطه. تهش افتاد زمینگ ...

چند کیلو بچت

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

دقیقا پسر منم همین مدلی بود شبا ک می‌خوابید آنقدر حالم خراب میشد انقد تو خواب بوسش میکردن میگفتم خدایا منو ببخش ...ولی جلو خودمو گرفتم عصبی نشم الان خیلی بهتر شدیم هم من هم اون باهم بودن برامون لذت بخشه یک ساعت با باباش میخاد بره بیرون میگه مامان دلتنگت میشم زود میام قول میدم 

قبلاینکه دیر بشه با یه مشاور صحبت کن ببین باید چه رفتارینشون بدی .

احتمالاهمیشه با داد و فریاد حرفش رو به کرسی نشونده عادت کرده فکر کنم باید بی اعتنا باشی به گریه و داد و بیدادش .اولش سخته ولی درست میشه

آبجی من ۹ سالشه دیکتاتوره تو خونه

تلویزیون همیشه روی شبکه کودک

اول باید برا اون غذا بکشیم ، اگه یه وسیله ای دید دست همکلاسی هاش حتما باید براش بخریم

دوتا کارت بانکی داره و جرعت نداریم بهش بگیم وسایلو از رو زمین بردار یا اتاقتو مرتب کن ، میاد اتاق منم بهم میریزه اعصابمو خورد کرده بعد مرتبش هم نمیکنه میگه اتاق خودته اودت مرتب کن

چون بچه اخریه خیلی..😑😑😑

تمرین صبر کن باهاش از ۵ ثانیه شروع کن اولش داد بیداد میکنه بعد بلافاصله بعد ۵ ثانیه انجام بده بعد ۱۰ ثانیه کم کم ببر بالا طول میکشه ولی جواب میده وقتی ببینه بعد صبد به خواسته ش میرسه کم کم راه میاد 

بعد میرسه به ناکامی 

باید خیلی کوچیک باشه تا ۷ سالگی دچار مشکل و آسیب روحی نشه

وااای بخدا دختر من ک دیگه روانیم کرده باز مال شما بهتره

هرچی میخاد باید طبق خواسته خودش باشه فکر کردم فقط مال من اینجور اخه دختر خواهر وبرادرم اصلا اینجوری نیستن 

کاربر قدیمی ام
وااای بخدا دختر من ک دیگه روانیم کرده باز مال شما بهترههرچی میخاد باید طبق خواسته خودش باشه فکر کردم ...

البته دختر من متاسفانه بخاطر یسری مشکلات خیلیییی عصبیه😞

کاربر قدیمی ام