2777
2789

۴ سالشه من اصلا اهل کتک و اینا نیستم اما خیلی دخترم بهم فشار میاره واقعا گاهی دلم میخواد خودمو پرت کنم پایین ذره ای صبر نداره باید همه طبق خواسته اون رفتار کنند باید همه چیز همینطور باشه ک این میخواد اگر نباشه مصیبت بپا می‌کنه تا حالا نشده یچیزی بخواد من بگم صبر کن و تحمل کنه اصلا .... برای آیندش خیلی نگرانم هرچی بزرگتر میشه بگو مگو های بیشتری داریم مثلا امروز گفت آب هویج می‌خوام رفتم براش خریدم انقد تکون خورد تو مغازه کل آب هویج ریخت تو مغازه پولم نداشتم دوباره بخرم اون لحظه انگار آدمی بودم ک اتش گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر که براش نخریدی باید بدونه وقتی کار اشتباه می‌کنه قرار نیست مامانش گندش رو‌جمع کنه 

یکم باید صبوری کنی تا بتونی اخلاقش رو درست کنی وقتی قهر می‌کنه باهاش صحبت کن ولی خواستش رو اصلا اجرا نکن 

این نشانه ی باهوش بودنشه حتما خوندن ونوشتن بلده

باهوش هست گاهی حرف ها یا کارهایی می‌کنه که از تعجب شاخ در میارم اما خیلی خودخواهه میگه تمام موجودات تمام وسیله ها باید به خواسته من باشن

بخدا اگر اجرا نکنیم مصیبت بپا می‌کنه

مجبوری صبوری کنی مجبوووور

تا کم کم این عادت زشت از سرش بیفته

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

میفهمم

پسر منم. همینطوره ۴سال ۱۰ماه

فکر کن بستنی رو. بیشترشو خورده بودااا اخرین. لجطه. تهش افتاد زمین

گریه داد. دوباره. بخر

خلاصه ۲تا دیگه. بستنی خورد تا. ول کرد

سری. بعدش. بستنی. کامل خوردا بودا. باز همون بازی اجرا کرد که. دوباره باید. بخریدما هم. گفتبم. یکی کامل خوردی و. نخریدیم

یاد گرفت 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
باهوش هست گاهی حرف ها یا کارهایی می‌کنه که از تعجب شاخ در میارم اما خیلی خودخواهه میگه تمام موجودات ...

درست میشه نگران نباش دختر بچه ها وقتی مدرسه میرن آنقدر آروم میشن دیگه مثل قبل نمی‌ خندن حرف نمی زنن اتفاقا این روزا رو با شمع به دنبالش میگردی

چجوری آخه هرچی کتاب میخونم آخرش کم میارم

من خودمم تو همچنین شرایطیم فقط باید صبور باشی عصبی نشی واکنش تند نشون ندی نیاز نیست همه چی متعلق به بچه باشه بچه باید یکی از اولویتات باشه

متاسفانه بچه هامون همه پرتوقع و مرکز توجه پدر و مادر و بدون هیچ تنبیهه رفتاری هستن