2777
2789

دوستم یکی از همین قربانیاس بهش تعرض شده ... هیچ جوره نمیتونم ارومش کنم خودمم دارم اب میشم با غمش چه کنه اخع هر چی دلداریش میدم هر چی میگم گذشته ولش کن فایده نداره هر روز بیشتر اتیش انتقامش شعله ور میشه خیلی دیگه تیر قابل کنترل شده و خیلیم افسردس خیلی فشار روشه 

اخع خدا کجا وایساده ؟؟؟ کجاسسس چرا اینجور ادمارو نابود نمیکنه ؟ چرا وقتی می‌خوان اون کار کثیف رو انجام بدن مثل چوب خشک نمیشن ؟

تا کیییی ظلم علیه زنا ودخترایی که سوختن اب شدن مثل یه تیکه یخ ولی دهن باز نکردنننن اونا نتونستن دردشونوووو فریاد بزننن بگن چمون شده نتونستن اما نابود شدن با غمششش 

دختر بچه ها مگه چه گناهی کردن که میفتن تو دام ادمای کثیف

خدایا اونا چیکارت کرده بودن ؟ چرا ذوق بچگیشونو کور کردی چرا به لجن کشیده شد بچگیشووننننن خدایااااا مگه دوستم چیکارت کرده بودددد اون که خیلی پاکه من ایمان دارم اون یه فرشتس اون خداس اون با اون سن کم اون همه دردو تحمل کرد انگار اهن رو دوشش بود اون هنوز بدنش برجستگی هاش معلوم نبود خدایا کجایی دقیقا کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بچه بودم داییم چندین دفعه بهم تعرض کرد ، به مامانم گفتم 

مامانم باهاش دعوا کرد 

۳۰ سال از اون زمان میگذره ، من ازدواج کردم، سالی یکبار هم شاااااید ببینمش

اما یادم نمیره، همیشه هم میگم خدایا دختر داره ، با همین تعرض ها و تجاوزها روح و روان داییمو آزار بده 

نمی‌دونم میشه یا نه ، اما یادم نمیره و قسم خوردم دختر دار بشم نمیزارم کسی ببرش تو اتاق یا با کسی تنها بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از آدم بیماره که اینجوری کرده خدا چکار کنه ؟!؟! مگه خدا گفته برو فلانیو‌اذیت کن ؟! مگه قراره مث غول چراغ جادو بیاد اونو برداره نزاره کسی اذیتش کنه ؟ هر شخصی خودش مسئول اعمال خودشه ، و برای اون دختر هم متاسفم 

از نظر روانی یک دوره سوگواری طی می‌کنن بعدش بستگی به روحیه خودشون داره یا افسرده میشن یا هم فراموش می‌کنن. به هر حال به زندگی عادی ادامه میدن و اینطور نیست مثل کسی باشن که دچار قطع عضو شده.

از نظر اجتماعی کاملا بستگی به محیطی که توش هستن و برخورد خودشون داره.

از نظر حقوقی هم باید هرچه زودتر با رعایت نکات خاصش برن پزشکی قانونی تا شکایت کنن.

مشکل از آدم بیماره که اینجوری کرده خدا چکار کنه ؟!؟! مگه خدا گفته برو فلانیو‌اذیت کن ؟! مگه قراره مث ...

اون خداس باید نابود کنه ادمایی که ظلم میکنن به کسی مگه نمیگین خدا جواب دل شکسته رو میده کو ؟کجاس؟