2777
2789
عنوان

ت‌ج‌ا‌وز ترو خدا کمکم کنید 😭

39674 بازدید | 352 پست

توسط   یکی   از  محارمم  هست  

از  بچگی   بوده  از  ۱۳   سالگی  

در  حد  لمس   و  حرف    هست   

ولی   همینم   دیوونم  کرده  

ولی   حدود  یک  هفته هست   که   دیگه   خیلی   حرف  های  رکیکی  میزنه  

قبلا   وقتی  تنها  بودیم   بود  ولی  الان   به  هر  بهانه   ای  نزدیکم   میشه  

قبلا   به   روی   خودم  نمیوردم   

نمیخواستم  حرمت  ها  بشکنه   ولی   الان   نه  دیگه  

مخالفت  میکنم   نمیزارم  بهم   دست  بزنه  و  شدیدا  باهاش   قهرم  و   محل  بهش  نمیدم  

شب   تا صبح  پلک  رو  هم    نزاشتم   چون  دیشب   بهم  گفت  که   پس فردا  بریم  باغ  که   میشه   فردا  دیگه  

و کلی   پر  رویی دیگه  

میدونستم   امروز  صبح  تنهام   برا  همین   یه  چاقو  گذاشتم   زیر  بالشتم   شب  تا  صبح   فکر  کردم  و  تصمیم   گرفتم   به  مامانم  بگم 

امروز  صبح  که  مامانم   رفته   بود  ورزش   اومد  اتاقم   اولش   خودمو   زدم  به  خواب  و  سفت  پتو  رو  دور  خودم  پیچیدم 

اومد  نازم  کرد   از  سرم  و  گفت  چرا  قهری  و  ........کلی  حرف  های  محبت  امیز  دیگه  

تااینکه   گریم  گرفت  گفتم  منو  خر قرض  نکن   تو دیگه  برام  مردی  گفت  ببخشید   غلط   کردم   بیخود  کردم   گریه  کرد    گفت  گ*خوردم   یک بار  هم  نه   صد  بار   بهم  گفت  این  

حرف  ها  بین  خودمون   بمونه   

بنظرتون   بازم  به  کاراش  ادامه   میده  

از  صبح  به هزار  دلیل   غیر  مهم  بهم  زنگ  زده  ولی  من  دادم  مامانم گوشی  رو  جواب  داده  

الان  چیکار  کنم  ؟!

به  مامانم  بگم   یا  نه  

پس  فردا   کنکور دارم  و  هیچی  بلد  نیستم  

هیچکی دردمو   نمیدونه  و  همش  دارن  بهم  سرکوت  میزنن  

خواهش   میکنم   اگه  میتونین  کمکم  کنید 😭😭😭😭

الان  به  مامانم  بگم  یا  نه  ؟

اگه   اره    چطور  بهش  بگم  

کاش زودتر به مامانت گفته بودی...متاسفم که همچین تجربه تلخی رو داشتی... حتما به مامانت بگو و به نظرم از پیاماش اسکرین شات بگیر صداشم ضبط کن که مدرک داشته باشی...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم تا تایپ کنم تاپیکت بترکه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بزار بعد کنکورت 

از ۱۲۳ کمک بگیر

باباته یا داداشت؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بگو دختر گل خودتو اذیت نکن 

بزار تموم شه عذابش

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چیکارته؟؟

یکوقت دیدی بلایی سرت‌اورد

زد کشتت 

سر به نیستت کرد

کاش تا الات سکوت نمیکردی

دفعه بعد کاری کرد بزنش جیغ و داد کن بترسه 

سکوت کردی فکر کرده خوشت میاد

بگو مادرت

مادرت چطور ادمیه 

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

امتحانتو بده بعد بگو

متاسفم

لعنت ب این نفس

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.