aysodaa مدیر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 عنوان بی خوابی شب چهارم من | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست تو رو خدا ب نیت حاجتم ی قل هوالله بخونید تا آرامش بگیرم و مشکلم حل شه هر ک خوند بگه یا لایکم کنه اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 1396/11/15 | 01:20 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 من ی ادمم با اشتهاا زیاد تپلم دو روزه ربع حالت عادیم نمیتونم غذا بخورم کارم شده گریه و التماس ب خدا اي بابا چقد بد مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 ايشالله خدا مشكلتو حل كنه فک کنم خدا تو این مورد صدامو نمیشنوه یا براش عذابم مهم نیست اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 فک کنم خدا تو ایک مورد صدامو نمیشنوه یا براش عذابم مهم نیست نگو حتما حكمتي هست تو كارش مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 نگو حتما حكمتي هست تو كارش اخه حاجتم خیر یعنی نشدنش باعث چیزای بده ...همونم ب خدا میگم تکلیفم مشخص کنه ب خودش قسم اجبار هیچیو ازش نمیخوام اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 اخه حاجتم خیر یعنی نشدنش باعث چیزای بده ...همونم ب خدا میگم تکلیفم مشخص کنه ب خودش قسم اجبار هیچیو ا ... دعا كن هرچه صلاحه مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 دعا كن هرچه صلاحه دعام همینه ولی دو راهی گیر کردم ی چشم و اشک و یکیش خونه اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
نگين٨٠٠ عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 6313 دعام همینه ولی دو راهی گیر کردم ی چشم و اشک و یکیش خونه خواهر من مشكلتو نميدونم فقط يرات دعا ميكنم مشكلت حل بشه مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 خواهر من مشكلتو نميدونم فقط يرات دعا ميكنم مشكلت حل بشه ممنونم اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6447 خدایا ب جلال و جبروتت قسم مشکلمو حل کن خسته شدم ب خودت قسم چقد صدات کنم آخه ....خدایا ت را آبروی خانم فاطمه زهرا قسم مشکلمو حل کن خدایا تو را ب حقانیت امام حسین قسم تو رو ب تشنه لبای کربلا قسم ....خدایا تو رو ب همه ی انسان های پاکت قسم مشکلمو حل کن اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من