یه دفعه از خواب پریدم فردا ۱۰ میشم ۳۰ ساله
دوستان الان تو خواب دیدم پرواز کردم ب آسمان و حس میکردم و تو خواب بهم میگفتن اونور ی سرزمین دیگس اول آسمان ک خواستم پرواز کنم حالت سربالایی داشت با سرت میرفتم ب ادم های رسیدم ک فقط مثل بچه مدرسه ی ها لباس داشتن لباس همشون ی دست بود و گیف کوله پشتی داشتی
من تو خواب حس میکردن آدمن و کاری ب ادم ندارن همین ک نزدیکشون میشدی کوله پشتی هاشونو پرت میکردن از پل پایین میچسبند بهت ک تورو هم هولت بدن پایین یه دفعه دیدم یکی از اونا ک من حس میکردن بچه مدرسه ی گیفشو پرت کرد شد دقیقن مثل مرده متحرک راه رفت و اومد چسبید ب من خواست منو پرت کنه پایین من هولش دادم اما وقتی گیرشون پرت کرد پایین من ی لحظه نگا ب پایین کردم دیدم یا خدا چقدر از دنیا و زمین من فاصله گرفتم تو خواب ترسیده بودم همش میدویدم بد ک اونو هول داد از بین مابقی مرده متحرک ها فرار کردم دیدم پله ها سرپایینی شد پله نبود ی چیزی مثل سرسره بود دیدم با ی سرعتی دارم سر میخورم ک نزدیک بود پرت بشم پایین اولش سرسره هارو رد دادم گفتم یا خدا پرت شدم پایین ولی ی دفعه دیدم تو ی سرزمین دیگم گل بود رودخانه بود باغ بود صدای گنجشک میومد اما هیچ کس نبود فقط ی حسی بهم میگفت بهم ک الان مرده های متحرک اینجا بهت همه میکنن من لب رودخانه یه عالمه از این سنگ آبی هستن ک سوراخ دارن میگن برای چشم نذر خوبه ی عالمه از اونا تو آب پیدا کردم و خیلی چیز های دیگ برای خودم جمع کردم بد اومدم از باغ بیام بیرون دیدم ک رفتم تو دوتا خونه ک اونا در حقیقت مردن تو خواب ب من گفتن ک اینجا خونه آخرت اون مرده هان یکی از مرده های ک میدونم مرده سید بود همسایه قدیمی دیدم تو خونه آخرت اونم ولی خونش همون خونه ی بود ک تو زمین بودن اما هیچ کس توش نبود دومی خونه تعلق دشت ب ی همسایه قدیمی مون ک ی دختر داشت ب اسم زهرا گفتن این خونه زهراس اونم خونش همون خونهی بود ک رو زمین بود گفتم خدایا یعنی زهراا مرده ولی من تو خواب دیدم ک گفتن این خونه مال زهرای و مرده اما زهرا نمرده نمیدونم شایدم مرده باشه چون من ۲۰ ساله پیش وقتی ۱۰ سالم بود با اینا همسایه بودیم خلاصه از خونه های این دو نفر ک یکیشو مطمعن بودم مرده یکیشو ن دیدن کردم ولی حس سید تو خونش نبود ولی وقتی وارد خونه زهرا شدم حس میکردم زهرا روحش پشت سرم داره میخنده من ترسیدم در اومدم بیرون وایسادم ی جای ک باز ی پله داشت روب آسمون گفتم خدای من میخوام برگردم این ور هیچ کس نیست دلم مونده پیش پسرم منو برگردون ک ی دفعه دیدم باز تو ی تونیم ک همون پله های ک گفتم این دفعه تبديل ب تونل شد افتادم باز اینور...نمیدونم این خواب چیشه ولی تا اونجای ک میدونم میگن پرواز ب آسمان مرگه ایشالا خواب چپه وامروز تولدمه دعا کنید خوابم تعبیر بشه بمیرم. فقط بگین تعبیر و معنی این خواب چیه