2777
2789

یه دفعه از خواب پریدم فردا ۱۰ میشم ۳۰ ساله 

دوستان الان تو خواب دیدم پرواز کردم ب آسمان و حس میکردم و تو خواب بهم میگفتن اونور ی سرزمین  دیگس اول آسمان ک خواستم پرواز کنم حالت سربالایی داشت با سرت میرفتم ب ادم های رسیدم ک فقط مثل بچه مدرسه ی ها لباس داشتن لباس همشون ی دست بود و گیف کوله پشتی داشتی 

من تو خواب حس میکردن آدمن و کاری ب ادم ندارن همین ک نزدیکشون میشدی کوله پشتی هاشونو پرت میکردن از پل پایین می‌چسبند بهت  ک تورو هم هولت بدن پایین یه دفعه دیدم یکی از اونا ک من حس میکردن بچه مدرسه ی گیفشو پرت کرد شد دقیقن مثل مرده متحرک راه رفت و اومد چسبید ب من خواست منو پرت کنه پایین من هولش دادم اما وقتی گیرشون پرت کرد پایین من ی لحظه نگا ب پایین کردم دیدم یا خدا چقدر از دنیا و زمین من فاصله گرفتم تو خواب ترسیده بودم همش میدویدم بد ک اونو هول داد از بین مابقی مرده متحرک ها فرار کردم  دیدم پله ها سرپایینی شد پله نبود ی چیزی مثل سرسره بود دیدم با ی سرعتی دارم سر میخورم ک نزدیک بود پرت بشم پایین اولش سرسره هارو رد دادم گفتم یا خدا پرت شدم پایین ولی ی دفعه دیدم تو ی سرزمین دیگم گل بود رودخانه بود  باغ بود صدای گنجشک میومد اما هیچ کس نبود فقط ی حسی بهم میگفت بهم ک الان مرده های متحرک اینجا بهت همه میکنن من لب رودخانه یه عالمه از این سنگ آبی هستن ک سوراخ دارن میگن برای چشم نذر خوبه ی عالمه از اونا تو آب پیدا کردم و خیلی چیز های دیگ برای خودم جمع کردم بد اومدم از باغ بیام بیرون دیدم ک رفتم تو دوتا خونه ک اونا در حقیقت مردن تو خواب ب من گفتن ک اینجا خونه آخرت اون مرده هان یکی از مرده های ک میدونم مرده سید بود همسایه قدیمی دیدم تو خونه آخرت اونم ولی خونش همون خونه ی بود ک تو زمین بودن اما هیچ کس توش نبود دومی خونه تعلق دشت ب ی همسایه قدیمی مون ک ی دختر داشت ب اسم زهرا گفتن این خونه زهراس اونم خونش همون خونه‌ی بود ک رو زمین بود گفتم خدایا یعنی زهراا مرده ولی من تو خواب دیدم ک گفتن این خونه مال زهرای و مرده اما زهرا نمرده نمیدونم شایدم مرده باشه چون من ۲۰ ساله پیش  وقتی ۱۰ سالم بود با اینا همسایه بودیم خلاصه از خونه های این دو نفر ک یکیشو مطمعن بودم مرده یکیشو ن دیدن کردم ولی حس سید تو خونش نبود ولی وقتی وارد خونه زهرا شدم حس میکردم زهرا روحش پشت سرم داره میخنده من ترسیدم در اومدم بیرون وایسادم ی جای ک باز ی پله داشت روب  آسمون  گفتم خدای من میخوام برگردم این ور هیچ  کس نیست دلم مونده پیش پسرم منو برگردون ک ی دفعه دیدم باز تو ی تونیم ک همون پله های ک گفتم این دفعه تبديل  ب تونل شد افتادم باز اینور...نمیدونم این خواب چیشه ولی تا اونجای ک میدونم میگن پرواز ب آسمان مرگه ایشالا خواب چپه وامروز تولدمه دعا کنید خوابم تعبیر بشه بمیرم.  فقط بگین تعبیر و معنی این خواب چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی پس از زندگی رو دیدی؟میخوام بگم شاید تو ذهنت مونده. مادرشوهرمم هر شب ازاین خوابا میبینه اون میش ...

عزمزمه من شوخی ندارم من فقط دلشوره دارم بابت این خوابم من اولین باره این خوابو میبینم و دقیقن روز تولدم این خوابو دیدم

ولی من حس بدی دارم ب این خواب

معمولا خواب هایی که تعبیر داره .خیلی کوتاه و پر معنی هستن خود خواب آشفتگی این سمت و اون سو نداره.

من خیلی خواب ها دیدم تقریبا مثل شما تعبیر خاصی نداشته گاهی هم خوب بوده ، پرواز خوبه اما سقوطی که زمین خوردن داشته باشه خوب نیست

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

عزمزمه من شوخی ندارم من فقط دلشوره دارم بابت این خوابم من اولین باره این خوابو میبینم و دقیقن روز تو ...

جدی گفتم. آخه بعضی وقتا مثلا یه سریال میبینیم شب تو لوکیشن اون سریالیم تو خواب انگار. متوجه منظورم شدی؟

حالا که بار اولته خیره انشاالله نمیتونی یه خبر از اون زهرا بگیری؟

منم تجربه مشابه داشتم همچین صحنه هایی رو نه توخواب تو بیهوشی دیدم

راستی تولدت مبارک عزیزم انشالله صد و بیست ساله بشی .

بد به دلت راه نده ، برای رفع نگرانی صدقه بده.

انشالله خیره مشکلی نیست

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا