2777
2789

شاید مشکل از خودته!

یوقتا تویه تغییری در خودت ایجاد کنی میبینی بعد یه مدت عذت داری احترام داری شوهر بدت یه خوبی هاییم داره از خودش نشون میده روزیت زیاد شد

متوجهی چی میگم؟

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

منظورم توهین و جسارت به شما نیست ک ینی تو بدی همه چیو بدمیبینیاااا

منظورم اینه ک معجزه ی شکرگذاری و مثبت نگری ورق زندگی رو برمیگردونه

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یوقتا یه تغییر رفتار

۴۰ روز توجه به سکوت کردن..به انتخاب درسته جمله... به احترام گذاشتن به خودمون و بعدش بقیه 

راه انداختن کار هر ادمی که میتونم بدون توقع به جبرانش از هزارتا نذر و نیاز بیشتر جوابه

چ تغییری بنظرت

من نمیدونم چرا به شوهرت میگی بد

نمیدونم چرا عذت و لحترام نداره و پیش کیا نداری

اینو تو باید تشخیص بدی

فقط اینو تونستم بفهمم که ناسپاسیت بیشتر از سپاسگذاریته

برای همین به هرکدوم بیشتر بپردازی همون بیشتر میشه.

چیزای کوچیک ولی مثبتو ببین و بخاطرشون تشکر کن

اول از خدا 

بعد از افرادی ک وسیله ی رسیدن اون خوبی هستن

اونوقت به خودت میای بعد یه مدت میبینی نمیدونی بابت کدوم نعمت شکر کنی انقد زیادن

2790
2778
2791
2779
2792