2777
2789
عنوان

نمیخوام خانواده همسر تو عروسی باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 120 پست
عزیزم تالاره همه مون همشهری و همسایه هستیم یه جورایی

پس دعوتشون کن ،انشاء الله که زندگیت هم درست میشه باهم سازش میکنید ،خدای نکرده اگه جدا هم شدید شما که با فامیل مشکلی نداشتی و مسائلی هم که به وجود میاد بین شما و همسرته 

نیان بهتره که

عزیزم اگه خدایی ن‌کرده جدا شدید به خاطر بچه ها بدردت میخورن برای همین میگم 

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان من بگم تو این وضع چرا دو تا بچه مورد حمله قرار میگیرم 

ولی در هر حال اگر شرایط طلاق داری میدونی میتونی از پس خودت و بچه هات بر بیای همون بهتر که بچه ها تو شرایط سمی نمونن 

اما اگر قراره افتضاح تر از اینی که هست بشه یه فکر دیگه کن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همیشه راه حل مشکلات فرار کردن نیست باید بمونی وبه هر طریقی شده بجنگی و تسلیم نشی مگر اینکه زیادی تلا ...

اره تلاشام نتیجه نداده ۱۲ ساله ازدواج کردیم

بعد این همه سال هنوزم سر خریدو لباس و اینا دعوا باشه

گند توی خریدی که همیییشه ی خدا اول و آخرش دعواست

گند بزنم زندگی رو که هیچ قدرشناسی توش نیست یا حداقل تحقیر کردن نباشه وقتی قدردانی نیست

دعوتشون کن بااین شرایط حتما تو وخانواده ات که با خانوادش مشکلی ندارید مشکل تو وشوهرته 

برای ادامه زندگیت تمااام راه ها را برو تماااام تلاشتو بکن که اگه رفتی پیش خودت شرمنده نباشی بگی شاید راهی بود 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
دعوتشون کن بااین شرایط حتما تو وخانواده ات که با خانوادش مشکلی ندارید مشکل تو وشوهرته برای ادامه زند ...

از کجا باید مطمئن بشم همه راهارو رفتم؟شاید کسی باشه که همه راه هارو بلدنی تکلیف چیه؟

از کجا باید مطمئن بشم همه راهارو رفتم؟شاید کسی باشه که همه راه هارو بلدنی تکلیف چیه؟

مشاور خووووب وعالی رفتید؟

هزینه کردی برا شرکت تو  دوره های زندگی زناشویی؟

به خدا ما خیلی چیزها نمیدونیم تو این دوره ها وکلاس ها انقدر آگاهی میدن بعدش متوجه میشیم خیلی جاها ما اشتباه کردیم کجا ها شوهرمون اشتباه کرده چجور حلش کنیم 

حیف زندگیت راحت از دستش نده دوست عزیزم بعدطلاق هم اوضاع خیلی بهتری درانتظارت نیس 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
نه مشکل خانوادش نیستنگلا ۴تاجاری چهارتا خواهرشوهر دوتا عموش سه تاپسرعموش دعوتن خاتوادگی همشون زنو بچ ...

والا به نظرم حتی جدا هم نشی زیادمهم نیستن دعوتشون نکنی.....من برا عروسی برادر شوهرام خانوادم بهترسن کادو رو دادن.عروسی یه دونه داداشم دعوتشون کردم کمترین کادو رو دادن جلو خانوادم سرافکنده ام کردن....تصمیم گرفتم عروسی خواهرم دعوتشون نکنم

والا به نظرم حتی جدا هم نشی زیادمهم نیستن دعوتشون نکنی.....من برا عروسی برادر شوهرام خانوادم بهترسن ...

بخاطر کادو دعوت نکنی به نظرم زشته نمیدونم هرجورصلاحته

من قضیه ام فرق داره

مشاور خووووب وعالی رفتید؟هزینه کردی برا شرکت تو دوره های زندگی زناشویی؟به خدا ما خیلی چیزها نمیدونی ...

بذار مثال بزنم

من میگم بریم کت و شلوار بخریم

بعد میره قایمکی میخره بمن میگه از دوستم گرفتم

من از مادرخواهرش میشنوم که باهم رفتن خریدن ولی بمن نگفته دلیل میپرسم نیگه به تو چه اختیار زندگیم دست خودنه پول خودمه بچه خودمه خونه خودمه حقوق خودمه به توچه

این طرز فکرش واسه همه مسائل زندگی برقراره

من هرچی بگم حقم نیست حتی به فکر شغل خونگی بودم نذاشته