2777
2789
عنوان

نمیخوام خانواده همسر تو عروسی باشن

2052 بازدید | 120 پست

منو همسرم قهریم

مشکلات عدم تفاهم داریم 

قلبم هربار شکسته 

دوتام بچه بی گناه دارم....

پریشب انقد عصبی شدم از کاراش قسم جون داداش جوون مرگمو ک هیچوقت نخورده بودم ،خوردم گفتم از ابن زندگی میرم من ده بار رفتم تاپای طلاق ولی اینبارو تمومش میکنم .گفتم یه ماه مونده تا عروسی برادرو خواهرام .یه ماه امونم  بده فک کن مردم بعدش میرم..الان تالار عروسی رزرو شده خانواده وهرم دوتا کارتن ولی من نمیخوام دعوت بشن .

نظرتون چیه؟؟

بچه هات گناه دارن

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید  هرچه خوشبختر باشید بیشتر مورد حمله عقده اییا و کمبود دارها قرار میگیرید  اگه جایی توهین کردی مطمین باش جوابتو میدم ولی فقط یکبار چون بار دوم اصلا روی نظرت نمیزنم که باز بشه خیلی برام بی ارزش هستی و خنده دار   یک عدد خوشبخت خوش شانس پولدار هستم   دیگه شرمنده نمیتونم ادای بدبختها  رو دربیارم که توی عقده ایی خوشحال بشی  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه زناشویی به خصوص وقتی پای دوتا بچه و آیندشون وسطه ، دیگه لباس نیست که اگه خوشت نیومد و برات جالب پیش نرفت بندازیش دور ، ازدواج چیزیه که نیاز به تعمیر داره نه تعویض ، مطمئن باش جدا بشی وضعیت بدتر میشه ، بهتر نمیشه 

سعی کنید برید پیش مشاور خانواده حتی شده دو سه جلسه تا علت مشکلتون روشن بشه ، مطمئن باشید که مفید خواهد بود🤝

تنم را قبری نگه میدارد ، نامم را سنگی ، اما یادم را نمیدانم ...