2777
2789
عنوان

بلاخره به خواستگار دخترم جواب مثبت دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 75 پست

عزیزم سعی میکنم درکت کنم اصلا کار درستی نیست من فکر میکنم شما وظیفه مادرید رو انجام دادی از الان سعی کن آگاهش کنی رابطه ش رو در مسیر درست پیش ببره خدای نکرده رابطه نداشته باشن و عقد نکنید. شاید هم پسر خوبی بود و آینده خوبی در انتظارشان باشه با هم موفق باشن شاید هم این احساس زودگذر باشه و یکی دو ماه دیگه سرشون به سنگ بخوره همسرتون چی میگه؟ پسر خوبیه؟چه کاره س؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک قبلیمو بخون دخترم افسرده شده بود غذا نمی‌خورد خودشو حبس کرده بود تهدید به خودکشی می‌کرد چیکار ...

اسی وقتی خودش میخواد سربسرش نگیر بلایی سر خودش نیاره تو که گفتی سه سال نامزد اگه باهم کنار نیاین همین سه سال معلوم میشه خیلی دیدم همین سن خیلیم خوشبخت شدن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
تاپیک قبلیمو بخون دخترم افسرده شده بود غذا نمی‌خورد خودشو حبس کرده بود تهدید به خودکشی می‌کرد چیکار ...

انشاله خوشبخت بشه .درسته سنش کمه و بهتر بود بزرگ میشد ولی خوشبختی به این نیست.مورد مشابه دیدم از نظر ما ۱۴ وحشتناک بود بعد چندسال دیدم واقعا زندگیش و انتخابش درست بوده

درکت میکنم عزیزم منم سن 17 سالگی عروسی کردم و الان 18 سالمه هنوزم توی زندگی مشترکمون خامی خودم رو دارم هرچقدم بگم که من میتونم گلیم خودم رو از اب بکشم بیرون ولی بازم یه جاهایی به مشکل برمیخورم

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤

عزیزم شما وظیفتو انجام دادی خواستی جلوشو بگیری نشد

ازین به بعد رو بذار خوش تجربه کنه که روی حرفه مادرش حرف نزنه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نه والا نمیرسه خیلی پرروعه دیوونم کرده

عزیز دلم مزخرفات اینجا رو ول کن. اگه پسر خوبیه، سالمه، کاریه، خانواده درستی داره، خیالت راحت باشه. نگران نباش. فقط دا مدتها نذار عقد رسمی کنن

اگه خوب باشند بهتر از دوست پسر و هزار تا کثافت کاریه

فردا نیان با بچه دنبال سقط باشین.مواظبشون باشین.هرچند مادربزرگای ما تو۱۵.سالگی ..۱۴ سالگی اینا ازدوا ...

عزیزم ژرف تر بیاندیش 

همچی که با ان شاالله و پناه برخدا و هرچی خدا بخواد همونه حل نمیشه که

اون موقع که ادم با با پاهای حودش افتاد تو دام بلا خدا نمیگه من به تو چشم و عقل دادم؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. "یک‌روزی‌ملت‌ما‌آزاد‌میشود‌و‌این‌روز‌دور نیست فرهنگ‌همیشه‌غالب‌میشه‌بر‌زور‌ستم‌وقلدری!فرهنگ‌ایران‌هزاران‌سال‌غالب‌شده،برچنگیز‌مغول‌غالب‌شده،‌این‌ها‌چه‌کسی‌هستند‌که‌فرهنگ‌ایران‌برآنهاغالب‌نشود؟"

تورو خدا کتکش بزنالان فقط کتک جوابه به خدادو روز دیگه با یه بچه کوچیک برمیگرد به هررر وسیله ای شده ...

اگه زبونم لال از سر همین بچگیش که میفرمایین بعد از کتک خوردن دست به خودکشی یا فرار بزنه اونوقت چطور میشه جمعش کرد؟؟؟😐

انشالله که خوشبخت شه الان از نظر خیلیها دخترا تو چهارده سالگی ازدواج کنن بدبخت میشن ولی اگه چن تا دوست پسر داشته باشن مشکلی نیست خانم دکتر سونوگرافی میگفت مریضم ۱۵ سالشه از دوست پسرش حامله است اصلا این مسائل رو اینجا مطرح نکن دوست عزیز فقط حالت بدتر میشه البته چهارده سالگی هم زوده ولی دخترت ظاهرا آمادگی داره

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

بشین مادرد ختری باهاش صحبت کن

شرط و شروط بزار

رابطه و ... بازش کن

حتی دست نوشته و امضا بگیر همین دخترت ۵ سال دیگه میگه من حالیم نبود شما چرا گذاشتی شوهرت پسره رو خط و نشون براش بکشه

زدمش قهر کردم مشاوره بردم دیگه چه کاری از دستم برمیومددخترم خیلی بی ادب و لوس بار اومده یعنی دیوونم ...

نه بزنش نه قهر کن دختر من هم مهندسه هم دکتر الان شوهر نمیکنه ۳۰ سالشه چ فایده بدش شوهر بره