2777
2789
عنوان

من واقعاً برای چی به دنیا اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست

شاید عوارضش پاره شدن کاندوم وسط کاره 

شاید ثمره عشق هستی 

چ میدونم منم این سوارو دارم البته دلیل به دنیااومدنم گزینه یک هستم من 😀

خب کاره خدا ی حکمتی داشته ک به دنیاومدیم ،

من احساس میکنم تو زندگیای قبلیم کم طاقت بودم همش خودکشی کردم بعد هی خدا منو ب دنیا اورده تا زندگی قبلیم رو تکمیل کنم 

چ میدونم والا 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عوارضش پاره شدن کاندوم وسط کاره شاید ثمره عشق هستی چ میدونم منم این سوارو دارم البته دلیل به دن ...

بابام همین چند روز پیش بهم گفت ما سه سال بچه نداشتیم فک و فامیل انقدر گفتن بچه بیار زندگیت اینطوری میشه اونطوری میشه ما هم خسته شدیم 

تنها چیزی که تونستم بگم این بود که فک و فامیل گوه خوردن غلط کردن الان فک و فامیل میان ببینن من مرده ام یا زنده؟

من فقط میدونم خسته ام 

دیگه طاقت ندارم 

نمیدونم به کی بگم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بابام همین چند روز پیش بهم گفت ما سه سال بچه نداشتیم فک و فامیل انقدر گفتن بچه بیار زندگیت اینطوری م ...

همه همینیم اما باید ادامه بدیدم ببین چی حالتو خوب میکنه من با غذا خوردن حالم خوب میشه وقتی ناراحتم حالتو خوب کن 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به این دنیا اومدی تا آخرتتو بسازی 🌿

کاری ندارم به آخرت و اون دنیا 

من خودم معتقدم که اون دنیایی هست 

ولی همون کسایی ما رو بدبخت کردن که میشینن بلند میشن دم از اون دنیا و آخرت میزنن 

اگر باشه اول باید یقه اونا رو بگیرن 

هرچند دیگه به درد ما نمیخوره اون موقع 

ما الان دهنمون داره سرویس میشه 

آخ چقدر این جملتو درک میکنم 

روزی هزاران بار میگم چرا چرا چرا و چرا 😭

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

آخ چقدر این جملتو درک میکنم روزی هزاران بار میگم چرا چرا چرا و چرا 😭

نه راه حلی دارم

نه راه نجاتی 

آخه چیکار کنم من 

نه راه حلی دارمنه راه نجاتی آخه چیکار کنم من

شاید باور نکنی منم مثل تو یا شاید بدترم 

نه میتونم بجنگم نه میتونم بیخیال بشم سنم برای ول کردن زندگی کمه 

تو چند سال انگار تمام آرزوها رویاهامو ریختن تو آتیش سوخت 

هرشب تا خود صبح فقط گریه میکنم اینقدر چشام ضعیف شدن

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

چرا این حرف رو میزنی

چرا این حرف رو نزنم؟

برای به دنیا اومدن من و داداشم سرجمع شاید ۳ تومن هم خرج نشده باشه 

نهایتاً یه لحاف تشک دوخته باشن برامون 

این چی رو میرسونه جز بی فکری خانواده 

چرا این حرف رو نزنم وقتی بابام شاغل بود آخرین حقوقش ۱۱ تومن بود و الان ۷ تومن بیمه بیکاری 

چرا این حرف رو نزنم وقتی نمیدونم برای کنکور بخونم یا دنبال کار باشم  اونم وقتی هیچ کاری شاید نتونه با شرایط من جور باشه 

چرا این حرف رو نزنم وقتی افسردگی تمام ارادم رو تمام وجودم رو ازم گرفته 

چرا این حرف رو نزنم وقتی از استرس و اضطراب به خودم میپیچم

من با قرص اعصاب سر پام الان چند وقته حتی نمیتونم برم دکتر و اون قرص های کوفتی رو بگیرم 

حالم از خودم بهم میخوره از خودم متنفرم متنفرم خیلی‌ متنفرم 

خیلی بدم میاد از خودم از این حالم بدم میاد 

بدم میاد 

متنفرم