2777
2789

من اینار دارم با گریه می‌نویسم فقط میخوام خالی شم من توی واقعیت هیچ کسو تاکید میکنم هیچ کسو ندارم باهاش دردو دل کنم تا سبک بشم 

هرچی سعی میکنم گذشته یادم بره و از نو بسازم ولی بازم تک تک ادمای مهم زندگیم که اسمشون خانواده هست گند میزنن به همه چیز و گذشته مثل ویدیو چک هی تکرار میشه من دیگه نمی‌کشم از وقتی که هرچیزی یادمه در عذاب کااامل بودم زخم خورده کل خانواده بودم یه روز به یکی گفتم گفت شاید رفتارت بده گفتم وقتی به دنیا اومدم که لال بودم پاک بودم معصوم و بی گناه بودم ولی چرا من و نخواستن 

وقتی ۹سالم بود یه بچه بودم که با یه شکلات هم قانع میشد چرا من و خواستن بکشن وقتی ۱۳سالم بود به زور شوهرم دادن گفتم نزنین باشه هرچی شما بگین پدرم که مرد من و انداختن بیرون از فرستادنم خونه مادر شوهر اونجا هم باهام همسرم به زور رابطه بر قرار کرد ۱۴سالگی باردار شدم برام عروسی نگرفتن ۱۵زایمان کردم ولم کردن با دخترم تو بیمارستان بمونیم چون پول ندن ترخیص شیم یکی از پرستار ها شدیدا دل رحم بود پولو داد من و آورد خونه و خیلی از اون به بعد توی اون سن بیشتر عذاب کشیدم دقیقا تا همین الان که همه چیز رو می‌خوام فراموش کنم ولی باز تکرار میشه

سلام عزیزم 

همیشه یادت باشه گذشته.....در گذشته 

میدونم سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی و تو ذهنت به عنوان یه پرونده بسته بذار بمونه

امیدوارم حال دلت خوب شه و بهترین ها برات رقم بخوره گلی 

از امام زمانت غافل نشو که خوب به احوالت اگاهه🤍🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم همیشه یادت باشه گذشته.....در گذشته میدونم سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی و تو ذهنت به عنوان ...

مرسی قشنگم برای حرفای قشنگت ❤️ من مثل شما مذهبیم گلم ❤️ 

نه گلم نمی‌گذره هی دوباره کارای میکنن که گذشته تکرار بشه برام عذاب بکشم

الان زندگیت چطوره

یه آدمی هستم بی روح بی حس اصلا نمی‌دونم چجوریه خوبه بده اصلا چه خبره زندگیم گنگه یه روز میگم منو دوست دارن یه روز میگم اگه دوسم داشتن اینجوری نمی‌کردن تا میام شادو خوشبخت رفتار کنم ولی جوری رفتار میکنن که انگار خوشبختی لایق من نیست یا کلا یه آدم پوچ و تو خالی شدم احساس قدرت میکنم ها ولی قدرتمم سرنگون میکنن اعتماد به نفس دارم ها ولی در برابر اعتماد به نفس دور بریام اعتماد به نفس من هیچی نیست اصلا کفر نمیگم ها بر عکس اعتقاداتم قویه با همین اعتقادات الان سرپا واستادم 

مرسی قشنگم برای حرفای قشنگت ❤️ من مثل شما مذهبیم گلم ❤️ نه گلم نمی‌گذره هی دوباره کارای میکنن که گذش ...

عزیزم درک میکنم

منم گذشته سختی داشتم که بخوام فکر کنم واقعا اذیت میشم

ولی یکبار برای همیشه تصمیم گرفتم به عنوان یه پرونده کاملا ببندم و بش فکر نکنم

مرسی قشنگم برای حرفای قشنگت ❤️ من مثل شما مذهبیم گلم ❤️ نه گلم نمی‌گذره هی دوباره کارای میکنن که گذش ...

سلام خانومی 

چون گفتی مذهبی هستی میگم ؛

رابطه ات رو با جاری ات و بقیه افراد بی‌حجاب و بدحجاب تو فامیل کم کن.

اگر شوهرت اعتراض کرد بگو به خاطر آینده بچه هام می‌خوام با آدم های درست و حسابی بگردیم...

و سعی کن با افراد مذهبی بیشتر رفت و آمد کنید.

اینطوری هم شوهرت نمیتونه چشم چرانی کنه هم بچه هات آینده اشون بهتر هست.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/