2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم خانما

95 بازدید | 5 پست

من بعد زایمانم حدود یه ماه به بچم شیر دادم، بعد یه قضایایی پیش اومد از لحاظ روانی خیلللللی بهم ریختم، مجبور شدم برم روانپزشک برام دارو بنویسه، الان حدود یه ماه و نیمه شاید که دارو ها رو مصرف میکنم حالم بهتر شده ینی نه که خیلی سرحال باشم و مث قبلم باشم ولی بهترم،، از وقتی دارو خوردم شیر خودمو ندادم پسرم،ولی هر روز میدوشم که خشک نشه، الان شوهرم چند روزیه هی میگه حالا که بهتر شدی داروهاتو قطع کن شیر خودتو بده، که بچه سالم تر بار بیاد

خودمم خیلی دوست دارم شیر خودمو بدم بهش ولی نمیدونم به دکتر بگم دارو هامو کم کم قطع کنه بعدش باز وضعم چه طور بشه، میترسم همون حالت های قبلی و افسردگی بیش از حدم برگرده

ببین دارورو یهو قطع کنی خیلی ضرر داره 

حتما به دکترت بگو به مرور کم کنی تا انشالله مشکلی پیش نیاد انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه حالت خوب باشه و تنت سلامت باشه  گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین دارورو یهو قطع کنی خیلی ضرر داره حتما به دکترت بگو به مرور کم کنی تا انشالله مشکلی پیش نیاد انش ...

آره شنیدم داروی اعصابو نباید یهویی قطع کرد

قطع کنم آروم آروم اینکارو میکنم

فقط کاش بعدش مشکلی پیش نیاد😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم داروی اعصاب اینطوری نیس که یه ماه بخوری خوب بشی بعد قطعش کنی

شما افسردگی بارداری داری باید حداقل ۶ ماه دارو بخوری

بچه ت یه مادر آروم و سالم میخواد نه فقط شیر مادر !

الان سلامت روان تو از هرچیزی مهم تره 

خواهشا سرسری نگیر و مرتب داروهاتو بخور و به فکر قطع کردنش نباش 

چون اگر الان قطع کنی رک بهت بگم علائمت بدتر از قبل برمیگرده 

آره شنیدم داروی اعصابو نباید یهویی قطع کردقطع کنم آروم آروم اینکارو میکنمفقط کاش بعدش مشکلی پیش نیاد ...

رو اصول کم کنی چیزی نمیشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂