خانوما میشه وقت نماز صبح هست دعام بکنین دلشوره دارم باردارم خدا به دل تک تکتون نیگاه بکنه انشالله برام یه صلوات بفرستین که صحیح و سالم با بچم برگردم از زایمان
انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال بچتو صحیح سالم بغل بگیریش
انشالله که زیر سایه پدر مادر بزرگ شه عزیزم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
الاهی عزیزم به سلامتی فارغ بشی قشنگم خواهش میکنم موقع زایمانت برای سلامت بچه منم و همسرم و موندنشون ...
انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال شوهرتون شفا پیدا کنن خوشگلم انشالله تن همتون سالم باشه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فدای شما چشم اللهی کوچولوت صحیح و سالم زیر سایه پدرو مادرش و امام زمان بزرگ بشه
🫂قلب منی مهربون
مرسی عزیز دلم از خدا فقد میخوام ایندفعه هم مثل همیشه نگاهش از زندگیمو بر نداره و امام رضا ضامن زندگی ...
همه چی درست میشه توکل به خدا عزیزم 🫂🫂😘😘