2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی

4671 بازدید | 17 پست

بچها من ی دو قسمت از این برنامه رو دیدم  خواستم ی چیز بگم شاید ب دردتون خورد ب نظرم  هرچی دختر پیکمی تر هرچی اداش بیشتر  هرچی بی توجه تز  مردا دنبال اونن ی دختره تو این برنامه هس ب نظر من خیلی معمولیه فقططط ادا چند نفر فقط اونو انتخاب کردن اسمشم نگاره  همچین خوشگلم نیس  ولی ادا داره حرف زدنش را رفتنش و....

ی چیز دیگه ام ک فهمیذم راجب مردا مردا ب دست هم نگا میکنن اگه ی دختر از نظر ی مرد جذاب باشع بقیه مرداهم میخوان اونو ب دست بیارن 

خلاصه خواستم بهتون بگم  بیخودی برا مردا از خود گذشتگی الکی نکنید  الکی نگید ما بدبختیاتون میسازیم 

نگید رو ما میتونید حساب کنید  ب نظرم مردا در نهایت ترجیح میدن ی داف پلنگ خود خواه رو انتخاب کنن تا ی دختر از خود گذشته ساده که ب خاطر شوهرش ب جای هر هفته لباس خریدن هر سال میخره یا‌هر روز میخواد غذای مورد علاقه شوهرشو بپزه نمیگم اینا بده پلی افراط توشون بده بی توجهی ب خودمون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موافقم وقتی بیشتر از خودت به شوهرت اهمیت میدی ارزش خودتو میاری پایین

اصلا ببین جذابم نیستی  اصن دیگ نمیبینتت این خیلی بده کلا ب جای بیشتر دورت بگردنن دورت میزنن دلشونو میزنی 

دقیقا ،اون برنامه منم نگاه میکنم

میبینی اون دختره نگارو   چیه واقعا خیلی معمولی چجوری براش سر دست میشکونن 

ب نظرم اون سودا یا طناز خیلی بامزه ترن 

ولی بی سیاستن برا همین  حتی پارتنر اون دختره سودا بد دوروز گفت نگار چرا چون دید بقیه دارن میگن

میبینی اون دختره نگارو چیه واقعا خیلی معمولی چجوری براش سر دست میشکونن ب نظرم اون سودا یا طناز ...

اره گلم،سودا از همشون سنگین ترعه

ܩیܭܢܚ݅ܩܢ ܝ̇‌ܝ̇ߺܥ‌‌ܭَܨ ܝ‌و ܢ̣ܘ ܢܚܢ̣ܭ ܟܿوܥ‌‌ܩ✨💖🪽‌
میبینی اون دختره نگارو چیه واقعا خیلی معمولی چجوری براش سر دست میشکونن ب نظرم اون سودا یا طناز ...

چون خرابا شانس دارن عزیزم خودتو اصلا وقف این چیزا نکن...

پسرا چشمشون به زنای لخت و پتی هست....

اینم امثال همون کاباره ای ها هست...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️