2777
2789
خیلی داره پیش میاددداون لحظه ک تازه بهم پیشنهاد داده بود یه جا نوشته بودم ک چی بهش جواب بدم دوتا کپی ...

بخاطر اینه که به اون پسر علاقه داری و جلوش هول میشی

از این به بعد تو شرایط مساعد جواب پیامشو بده و قبل از زدن دکمه ارسال یکبار پیامتو بخون

بیخیال بابااینچیزا که ناراحتی و خودخوری نداره

خیلی ضایع اس بلد نیستم حرف بزنم 

میگ هول میکنه بلد نیست یه جمله درست بگه 

اون اوایل ک پیشنهاد داده بود من یه جا دیگ یه پیام نوشتم ک براش بفرستم دوبار ازش کپی کردم دوتاشو باهم فرستادم فک کن اون اوایل چ قدر جو سنگین بود همچین سوتی ای دادم الانم همش دارم گندای کوچیک این مدلی میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سوتی میدم یبار زن عموم گفت من دستم بنده میتونی برا بچم شیر خشک درست کنی؟ گفتم اره گفت خب پنح ...

واییی با ادمای دیگ ک خیلی کسخلم 

اعصابم خورده جلوی این نباید باشم 

مثلا تو پارک توپ والیبال خورد تو صورتم همه اومدم گفتن ببخشید توروخدا بهشون گفتم مرسی ممنون 😕

تو روضه مامانبزرگم یکی ازم پرسید نوه فاطمه خانومی ( مامانبزرگم) 

گفتم نه نیستم دختر الهام خانومم ( مامانم) 

به یکی چایی تعارف کردم بهم گفت سلام عزیزم خوبی گفتم خواهش میکنم نوش جون 

وای الان یاد اینا میافتم بیشتر حرصی میشمممم

چرا خیلی حواسش به چیزایی ک میگم هست میگف اره به فول تو فلان موقع اینجوری گفتی

پس خودشم روانیه یا بیکاره بگو گ ... نخور دغدغه ات این چیزا نباشه گفتم که گفتم مگه چی شده حالا

بابا مهم نیست اصلا همش منتظر یه چیز اعصاب خرد کن بودم که بگی😂

خدایی قبول کن هست 

میگ طرف بلد نیست مث ادم حرف بزنه چس مغزه 

یا منو میبینه هول میکنه 

اولش ک پیشنهاد داده بود انقد جو سنگین بود من پیامی ک میخواستم بهش بدم رو یه جا دیگ نوشته بودم ک براش کپی کنم بفرستم دوتا کپی مردم دپتا عین هم براش فرستادم 

یعنی نگا کن چ قد اخمق جلوه میکنم 

اینم از جمله بندیم 

اولین بارم نیست گند میزنم با این جمله بندیممم

ببین اگ یوقت بهت چیزی گفت بزن تو خنده و شوخی بگو مهم اینه که منظورمو فهمیدی😁🤌

مسیله اینه انقدر خنگم همون م.قع هم نمیفهمم چی گفتم بعدا میام میبینم اشتباه زر زدممم

بخاطر اینه که به اون پسر علاقه داری و جلوش هول میشیاز این به بعد تو شرایط مساعد جواب پیامشو بده و قب ...

دارم فکر میکنم کلا احمق و بی دقتم انگار الان داشتم به یع کاربر دیگ اینارو تعریف میکردم 

واییی با ادمای دیگ ک خیلی کسخلم 

اعصابم خورده جلوی این نباید باشم 

مثلا تو پارک توپ والیبال خورد تو صورتم همه اومدم گفتن ببخشید توروخدا بهشون گفتم مرسی ممنون 😕

تو روضه مامانبزرگم یکی ازم پرسید نوه فاطمه خانومی ( مامانبزرگم) 

گفتم نه نیستم دختر الهام خانومم ( مامانم) 

به یکی چایی تعارف کردم بهم گفت سلام عزیزم خوبی گفتم خواهش میکنم نوش جون 

وای الان یاد اینا میافتم بیشتر حرصی میشمممم

برای من خیلی داره پیش میاددد جلو همه هم همین قدر احمقم ولی کاش جلوی این یکی نبودم

عزیزم ولش کن این چیزا ،  اما ارزش نداره واسه ی این چیزا خودتو ناراحت کنی  و به خودت نگو احمق لطفا 😐 

واییی با ادمای دیگ ک خیلی کسخلم اعصابم خورده جلوی این نباید باشم مثلا تو پارک توپ والیبال خورد تو صو ...

بیا بهشون بخند خب انقد خساس شدی که نمیدونی چی بگی 

اصلا اشکالی هم نداره خب

خیلی پیش میاد برا همه

اون لحظه مکس کن و اصلاحش کن

یا هم چشماتو ببند بعدش و اصلا بهش فکر نکن بگو به ت خمم دلم خواست اصلا