2777
2789
عنوان

تاریخچه گوگل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 41 پست
آره منم داغون شدم حالم خیلی بده خواهر ولی چه کنم فقط می‌سوزم من سوختن یاد گرفتم

واست دعا میکنم هر چی به صلاحته پیش بیاد و خدا شوهرتو هدایت کنه 

حس خوبی از شما گرفتم کاش شوهرت قدرتو بدونه

جاری همینجوریشم غیرقابل تحمله بعد بدونی شوهرت بهش نظر داره آدم داغون میکنه

سعی کن کم رفت و آمد کنید و فقط خصلتای بدشونو جلو شوهرت تکرار کن رو مردا خیلی تاثیر گذاره 

خدا ازشون نگذره

گذشته عزیزم گذشته انگار خدا از من نمی‌گذره دیگه به هر روشی خدا من و امتحان کرده بسه دیگه خستم نمی‌کشم شبا خواب ندارم روزاهم با بدبختی سر میکنم به امید اینکه تموم شده به خدا اگه جرعت خودکشی داشتم یه ثانیه دریغ نمی‌کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرعموی منم ازدواج سفیده و با دختره تو همه ی مهمونیا هست و همه دختره رو بعنوان عضوی از خانواده ی پذیرفتن و میگن خانم ژوبین .دختر خوبیم هست

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

وای خدا چراانقد کنکاش میکنید تو گوشی این بینواها 🥲🥲🥲🫶اسایش ندارن از دستتوناااااا😂🥲🫶

بینواااا؟؟؟؟

از کی تا حالا بینواها پ ورن میبینن و به زن داداششون نظر دارن و ازدواج سفید میکنن این نتیجه فقط یک تاپیکه

واست دعا میکنم هر چی به صلاحته پیش بیاد و خدا شوهرتو هدایت کنه حس خوبی از شما گرفتم کاش شوهرت قدرتو ...

عزیزمی مرسی بابت دعای قشنگت ❤️ 

من دارم تو زندگی راه میرم که هیچ حسی ندارم 

خودش می‌دونه دارم عذاب میکشم جهنم و دارم تجربه میکنم ولی اصلا نمیاد طلاقم بده بهش گفتم هیچی نمیخوام حتی یک سر سوزن بهش گفتم هرچقدر پول خرج کنی برای طلاق همشو کار میکنم به جون بچه هام پس میدم 

بهش گفتم بچه هارو میبرم تا تو راحت به زندگیت برسی ولی بزار برم من دارم عذاب میکشم میگه نه من دوستت دارم آره واقعا باید دوستم داشته باشه آخه از من بدبخت تر و بی زبون تر کی پیدا میشه 

بینواااا؟؟؟؟از کی تا حالا بینواها پ ورن میبینن و به زن داداششون نظر دارن و ازدواج سفید میکنن این نتی ...

از هوش مصنوعی چت جی بی تی سوال کردم دلیل خیانت مردا چیه 

ایا واقعا خانوما کم میذارن یا نه 

حدود ۷ مورد(اگر اشتباه نکنم) نام برد که میتونست دلیل خیانت اقایون باشه دو موردش به خود اقایون برمیگشت ۵ مورد از سمت خانوما بود حالا میتونم جزییاتشم براتون در بیارم اگر کنجکاو شدی بدونی 🫶🥲

عزیزم، این موضوع رو باید با آرامش مطرح کنی. اگه میخوای بدونی چرا این موضوع رو سرچ کرده، بهتره ازش سوال کنی، ولی بدون قضاوت. خیلی راحت و بدون برچسب زدن، بگو: "دیروز دیدم یه چیزی سرچ کردی، میشه برام توضیح بدی؟" اینطور خودش راحت‌تر توضیح میده و شما هم بیشتر میفهمی. خیلی وقتا کنجکاوی به دلیل یه حس یا سواله، نه اینکه مشکلی پیش اومده باشه. خیلی مهمه که قبل از هر واکنشی، باز هم به روش‌های ارتباطی باز فکر کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!