2777
2789

بيكار.  ٨ماهه كه اومدم بيرون. 

١ماهه حقوق بيكاريم تموم شده. 

بخاطر شرايط بد روحي نميتونم برم سركار

ليسانسمم تموم شده. 

حرصله ارشد هم ندارم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

دا

نش 

جو

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بيكار. ٨ماهه كه اومدم بيرون. ١ماهه حقوق بيكاريم تموم شده. بخاطر شرايط بد روحي نميتونم برم سركارليسا ...

درس خوندن تو این مملکت فایده نداره مگه بخوای مهاجرت کنی

مامان یه اقای کوجولو که امثال میره پیش دبستانی

خونه دارم هستم 

هروقتم عصبی باشم از خونه دار به کوزت مقامم میاد پایین🤭😂

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

درس خوندن تو این مملکت فایده نداره مگه بخوای مهاجرت کنی

از هيچي بهتره. حداقل واسه كار دولتي فوق داشتم باشم حقوق بهتري هم ميگيرم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

2790
2778
2791
2779
2792