2777
2789

حدود ۲۰۰ تومن طلا دارم که باید بفروشم 

چه کاری میشه باهاش داشت؟! 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آنلاین شاپ لباس خونگی وشومیز و ...

عالیه اگه ولش نکنی و حال و حوصله داشته باشی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه پراید هاچبک بخر برو اسنپ...

برو سالن زیبایی یا کلینیک با یکی شریک شو..آنلاین شاپ لباس یا لوازم آرایش بزن...برو بزار بانک صادرات یا تجارت....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

چه کاری علاقه داری ؟؟؟

چقدر آزادی اجازه داری ؟؟

تو خونه که فقط باید آنلاین شاپ بزاری ولی فایده ندارد تا بهت اعتماد کنن جونشون در می‌ره و خرید بیرون و گردش رو بیشتر ترجیح میدن به نظرم هر چیزی زمانی داره مثلا الان تابستانه و نزدیک گردشو شادی هرچی میخوای اول به موقعیت نگاه کن 

ولی دوستم زرین کاری یاد گرفته تو خونه انجام میده بعد همسرش می‌ره بیرون بسات می‌زاره میفروشن ....

آنلاین شاپ لباس خونگی وشومیز و ...عالیه اگه ولش نکنی و حال و حوصله داشته باشی

حوصله دارم ولی فک کنم خیلی سرمایه بخواد 

حوصله دارم ولی فک کنم خیلی سرمایه بخواد

۲۰۰ میلیون برای آنلاین شاپ کم نیست قرار نیست از اول انواع و اقسام مدلارو بیاری که

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

آنلاین شاپ مثل لباس بچه

اتفاقا به این زیاد فکر کردم میترسم مشتری نداشته باشم آخه از اطرافیا هیچکدوم نوزاد یا بچه کوچیک ندارن که خرید کنن

فقط باید آنلاین بفروشم که اولش سخته