2777
2789

حدود ی سال میشه ک خارش دارم اولش همراه دونه بود ولی الان دونه ها بهتر شده کهیر میزنم مخصوصا وقتی غذای گرم میخورم خیلیییی میخارم. دکتر رفتم نفهمید. چکاپ کامل دادم کمبود ویتامین دی داشتم فقط 

منم اینجوری ام 

سردیجات بخور 

البته من به خاطر استرس هم بود ، از وقتی آرامبخش میخورم 

دیگه خارش ندارم

مخالف حضور افغانستانی ها⚔️❌ (وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )        درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🙏🏻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا 

من آلرژی مزمن پوستی دارم 

به طوری که به هیچی حساسیت ندارم 

کاملاً خود به خود کهیر میزنم و بدنم ملتهب میشه 

البته الان خیلی‌ کمتر شده تو این چند ماه فقط یبار شد 

ولی یک سال خیلی‌ شدید بود به حدی که من زرت و زرت هیدروکورتیزون زدم و ۳۰ کیلو تو مدت کوتاه گذاشتم روم 😢💔

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

*کبد چرب

*حساسیت به مواد شوینده حتما اینو چک کن مثلا مارک عوض کن یا لباساتو تو تشت خوب آبکشی کن چوک لباسشویی خوب آبکشی نمیکنه

*اگزما که درمان هم نداره فقط میتوتی کنترلش کنی

*طبع بدن میتونی بری عطاری خنکی بخوری

*خونتون که ساس نداره؟؟اینم چک کن

*دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

عزیزم منم داشتم خودم متوجه شدم وقتی عصبانی میشم بدتر می‌خواره گلم ❤️ رفتم یه هفته روستا ابو هواش عالی انرژی مثبت آرامش همه چی خوب شد تند تند حموم کردم باعث آرامش میشه 

الرژی یا حساسیت نیست؟

بابا بزرگم بدنش گرمه گرمی میخوره کهیر و تاول میزنه مثلا تخم مرغ بخوره واویلا حسین 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚