2777
2789

پنج بار کنکور دادم ترم سه دانشگاه آزادم رشتمو دوست ندارم تبدیل شدم به یه فرد حسود که چون چند سال تو خونه بودم دوست صمیمیم ندارم مامان وبابا هم از دستم خسته شدن یه داداش سه ساله دارم اونم عاشق ابجیم هرچی من باهاش بازی کنم نوازشش کنم باز ایراد اونو میگیره خسته شدم از زندگی وجود من واسه همه مثل سمه دلم میخواد بمیرممم😭😭

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همین حسو دارم 

سال اولی که پشت موندم .نمیدونم چکار کنم واقعا حالم خیلی بده 

الکی الکی دارم ادامه میدم به زندگی 

هی میگم نمیشه خب آدم خودشو بکشه خانواده چی پس ، اون دنیا هم خراب میشه ....

کنکور چی

چهار بار تجربی یه بار انسانی انگار این حس عذاب وجدان وگناه قبول نشدن ولم نمیکنه

تو دوران pms هستی؟

اره ولی در کل این مدت خیلی اذیت شدم غرغرهای مامان وبابا من ودانشگاه ویندوز درد وگوش درد شدید و الانم پریودی پس‌فردا هم کنکوره منم گند زدم یعنی با این کنکوره میشه کنکور پنجم🤧

سخت نگیر به خودت عزیزم.حساس نباش.دوستم پیدا میکنی .نگران نباش گلم .تو تلاشتو کردی ایشالله موفق میشی

نکردم اونجوری که باید هیچوقت نکردم ایندفعه هم از بس ناامیدم کردن رشتمم انسانی نبوده دانشگاهم میرفتم خیلی کم آوردم دو هفته آخرم همش مریض بودم

نه عزيزم اينجوري نگو. خدا كمكت ميكنه

خستم از خودم از این حس بدی که دارم عذاب وجدانی که ولم نمیکنه میگم چی توم کم بود که انقدر خودمو باختم