2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بخاطر این چیزا ناراحت نکن مهم نیست 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

برا من سطل آشغال هدیه اورد چی کارش کنم؟

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

من خونه مادرشوهرم بودم دیروز پدرشوهرم واسم کیک وگل خرید

اومدن مثلا منو سوپرایز کنن سطل آشغال برام اورد از اینا که اویزون کابینت میشه ولی با اینکه ده بار گفته بودم من دوست ندارم از اینا چون شلوغ میکنه خوشم نمیاد خودمم سطل آشغال ارام بند تو کابینت ظرفشوییم دارم یدونه هم تو سینک از این کوچیکا 

شیرینی هم نگرفتن پدرشوهرم گف من نمیتونستم بخورم قند داشتم شیرینی نگرفتم

انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند