2777
2789
عنوان

چه خوب که کنکور انقدر راحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 46 پست
عزیزم یه امتحان کلا یه امتحان تو یه روزهزمان ما کنکور ۹ تا درس تو یه روز بود خیلی متفاوته.امتحانای ن ...

میتونم بپرسم که خودتون اون موقع چه رشته قبول شدید و رفتید؟ 

اگه دوست ندارید میتونید که نگید

دقیقا نهایی واقعا تصحیح سخته اینجوری که شما میای بیرون میبینی دو سه نمره از اونچیزی که فکر میکنی پای ...

زمان ما هم همینطوری بودهر جمله ۲۵ صدم بارم داشت.

یادمه کاملا.

ولی من انقدر حفظیم خوب بود خط به خط مینوشتم یادش بخیر😂

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باورکن زمان ما هم بچه‌ها میگفتن نهایی ها سخته فلانه ولی واقعا راحت بودن خیلی نمونه‌سوالی بودن و تقری ...

من سال 401 معدلم فقط با خوندن تو فورجه امتحانا شد 19 و سی صدم

تو ترمیم 402 سه ماه خوندم شد 18/70

دیگه خودت تهشو ببین

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

امتحانات نهایی لقدری سخت شده ۲۵ صدم هزارتا هزارنا رتبه جا به جا میکنه‌معلوم نیست برگت دست کی و چه کس ...

اره منکه دیگه از بعد کنکور خودم کنکوری رو نگاه نکردم واقعا حالم بد میشه

ولی در کل خوشابه‌حال اینده‌ها و بچه‌های من که کنکور دیگه مثل یه غول نیست براشون. 

بهتر بابا اصلا باید حذفش کن هرکی هرچی دوست داره با علاقه بره

نهایی شما دستی تصحیح میشد و حتی امکان دست بردن توی برگه هم وجود داشت(دلیل برام نیارین که با مدرک دیدم تا سال 1401 چطور توی نمرات دست میبردن)نمیگم برای شما اینجوری کردن ولی کلا دارم میگم که دیدم 

سطح امتحانات نهایی بسیار مشابه به سال های قبل بود 

سوالات نسبتا راحت

الان تصحیح الکترونیکی شده و چند مصحح تصحیح میکنن که نمیتونن یه نقطه توی برگه تغییر بدن

سوالات جدید شدن 

شباهت با سال های قبل کمتر شده

سطح سوالات خیلی خیلی بالاتر رفته

سطح کنکور هم خیلی بالاتر رفته

شاید قبل 97 اینا کنکور در حد 10 بود 

الان شده در حد 1000

و اینکه روزی یه تصمیم برای کننکوری های بیچاره میگیرن😃

به حرف اسونه 

ولی در واقعیت خیلی سخته 

برای شما لذت بخش بود چون هنوز مافیای کنکور انقد ورود نکرده بود و رقابت به اندازه الان سخت نبود

ولی الان سرتاسر استرس و زجره 

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

خب عزیزم شما امتحان نهایی های تاثیر قطعی رو با سوالات مسخره سال نود و هفت مقایسه نکن.زمان دیپلم ما س ...

دقیقا افرین منم همینو میگم

الان اسونه ولی رقابت تنگاتنگ تره

حرفت خیلیییی مسخرست خیلی احتمال اینکه دقیقا روز کنکور حالت بد بشه کمتر از اینه تو ۱۳ روز امتحان و ک ...

نه چون معدل رو تو یک سال درس خوندی حتی بیشتر چون فکر کنم الان معدل سال ۱۱هم و ۱۲هم تاثیر داره اگه تو طول سال خونده باشی امتحاناتم خوب میدی من خودم معدلم ۱۹ و خرده ای بود هیچ تاثیرش ندادن معلومه دلم میخواست تاثیرش بدن بعدم معلومه احتمال اینکه فقط یک روز حالت خوب نباشه بیشتره تا ۱۳ روز حالت خوب نباشه اگه کمی احتمال بلد باشی! فامیل شما استثنا بوده که یهو این بیماری ادامه دار رو گرفته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

وای گلم چرا متوجه نیستی اخه اتفاقا خیلی خیلی بدتر شده 

من خودم ۴۰۱ و ۴۰۲ کنکور دادم  قبل مصوبه و بعد مصوبه زمین تا آسمون فرق می‌کرد خیلی جو بهتری بود حتی با وجود عمومی ها 

ببین نهایی وحشتناک سخت شده خیلی خیلی  من ۴۰۱ نهایی دادم آب خوردن بود با شب امتحان نمره خوبی میگرفتی  معلما کیلویی تصحیح میکردن  اصلا خیلی خوب بود  ولی ۴۰۲  وایییی سوالا یهو سخت شدن اصلا گریه آدم درمیومد  معلما وحشتناک تو تصحیح سخت گیر بودن اصلا قابل مقایسه نیست   اون سال  اولین سال اجرای مصوبه بود و من دی ترمیم داده بودم  گفتم ای وای  ریدن خیلی بدم ریدن با مصوبه  استرس دو برابر  سختی کار بیشتر شده  

پس اصلا الان چیز خوبی نیست  عمومی ها تو کنکور خیلی خوب بود

جدی باورکن اون زمان ما هم میانگین همین ۱۰ اینا بود.خیلیا الکی میرفتن سر جلسه.ولی به قول تو احتمالا ن ...

خب اره 

زمان شما واقعا اسون بود با نمونه سوال خوندن کار در میومد

خب چون تاثیری نداشت اسون بود

الان زیست نهایی حدودا ۴ ۵ صفحه هست صفحه اول و دوم تقریبا فقط جاخالی و تست و گزینه ای  و انتخابی 

که اون گزینه هاش سوالای کنکورن.  این یعنی سطحش خیلییی فرق داره با زمان شما 

از طرفی نهایی مثل مرگ تدریجی میمونه یکماه کامل دانش اموز استرس داره و استرس شدید چون هر نمره تاثیر مستقیم داره تو کنکور و حتی اگه یکیشم خراب کنه باید قید رشته های تاپ رو بزنه 

و اینکه فقط دوازدهم نیست یازدهمم نهاییه.. 

من یازدهمم نهایی بود سال پیش استرسی که تحمل کردم تو اون یکماه هنوز تو بدن من اثراتش هست 

تصحیح برگه ها فرق داره و ناعدالتی به یکی کیلویی نمره میدن به یکی حتی درستاشم غلط میگیرن 

و ناعدالتی تو کنکور خیلی خیلی بیشتر از قبل شده 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

ای بابا من فکر کردم خوب شده که🥲

من برات نوشتم چه گندی زدن بهمون اصلاً هم خوب نشده 

درضمن این رو جا انداختم که اصلاً نهایی زمان شما با الان یکی نیست 

نهایی الان افتضاحه افتضااااااح 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐