2777
2789

بچه طلاقم پشتوانه ندارم با مامانمم خیلی مامانم مهربونه و فداکار و دلسوزه ولی همیشه ترس اینو دارم یروز کنارم نباشه یا ی روزی منو نخواد و ازم خسته شه 

چهره ام خیلی خیلی معمولیه شایدم زشت

کنکور قبول نشدم دوساله 

اعتماد بنفسم و عزت نفسم زیر صفره ،وسواس و نشخوار فکری دارم ،کمالگرام ،تنبلم ،حماقت زیاد دارم ،همش درحال وقت تلف کنی ام ،استرس زیاد دارم ،پرخاشگرم 

اینده ام تیره و تاااااره هیچ ایده ای جز درس ندارم بیمه ندارم تمام خرج و مخارجم با مامانمه حالم از خودم بهم میخوره چ گناهی کرد مامانم من شدم دخترش کاش میمردم همون دوسال پیش ک خودکشی کردم😭😭😭😭

تا ۱۰سال اینده خودمو ی ادم‌بدبخت اس و پاس میبینم 

صرفا دردل خیلی گریه کردم امشب سرم انگار ی وزنه صد کیلویی بهش وصله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام منم مث توام 🥲🥲🥲تازه من ۲۵سالمهبچه طلاق نیستم ولی خودم طلاق گرفتم

💔😭

بد حالیه منم دیگ مهر میشم ۲۱کاش یه شب قلبم از کار بیوفته بمیرم خودکشی میکنمم زنده میمونم اینقدر بادمجون بم ام 

فقط این افکارت می تونه داغونت کنه وگرنه اغلب آدم ها مشکلات خاص و پیچده ای دارند. جلو نشخوار ذهنی را ...

ب گفتن اسونه تمام مشکلاتم کنکور گوهه اگه قبول شم اقلا میفهمم اونقدرا بی مصرف نیستم

💔😭بد حالیه منم دیگ مهر میشم ۲۱کاش یه شب قلبم از کار بیوفته بمیرم خودکشی میکنمم زنده میمونم اینقدر ...

من همیشه میگم از فردا 

الان ب خودم اومدم دیدم شدم ۲۵سال و هنوز نه بجایی رسیدم نه کاره ای شدم نه تغییری کردم

میدونی اینکه خودتو دوست داشته باشی یا نه ربطی به داشته هات نداره ربطی نداره شغلت چیه پدر مادرت کین.. به  عزت نفست ربط داره باید اونو تقویت کنی

منم همه افکاری که تو ذهنته امروز یه سر مرورشون کردم 

من می‌گفتم خدایا من فقط کنکور قبول بشم دیگه میزم تو اسمونا دیگه بهتر از من نیست ولی وقتی بهش رسیدم، دیدم نه.. هیچ تاثیر آنچنانی روم نداشت منو تبدیل نکرد به یه آدم بهتر

برا بهتر شدن باید روحمو دستکاری کنم نه دستاوردامو