2777
2789
دوست منم با وام ازدواج خونه گرفت وام ازدواج و طلاهاش و فروخت یه خونه نقلی گرفتن دیگ نمیدونم عزیزم شم ...

خیلی عجیبه برام سوال بشه ؟ خوب یک موردی رو مطرح کردید که از نظرم شدنی نبود حتما که نباید در مورد خودم صدق کنه عزیزم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان سعی کنید واسه پس انداز سخته ولی شدنیه یکماه شوینده ،یک ماه برنج و حبوبات ،یک ماه روغن و خشکب ...

برنج و حبوبات سالیانه بگیریم؟

خیلی ممنون عزیزم 😘💖

اره یک‌مرحله ش گرونه ک خیلیم دردداره اب از دور مایع جنین برمیدارن من نرفتم اصلا

عزیزم همچین چیزی نیست اصلا 

غربالگری فقط سونو هست 

ولی اگه مشکوک بشن خدای نکرده دوباره آزمایش مینویسند و مایع دور جنین رو آزمایش میکنن که دردناک هم نیست و دوستم انجام داد ولی هزینش خیلی زیاده

نه کلا وام خیلی وقته نمبدن تو این شرایط اقتصادی ۹۹ درصد پسرایی که میشناسم پسنداز ندارن و کلا پسرا خی ...

همسر منم پس اندازش صفر بود 

یه سال طول کشید واممونو بگیریم 

اون یه سال ب اصرار من یکم پس انداز کردیم طلا خریدیم

موقع خرید اونارو فروختیم

یکم از آبجیم طلا قرض کردیم ک بعدا دادیم

و خونه رو اجاره دادیم ماهی ۴ تومن یکمم گذاشتیم روش طلاهارو خریدیم 

خانواده همسرم اصلا حمایت نکردن و پدر من داشت خودشو میکشت ک من اجاره نرم 

تنها پس اندازی ک همسرم داشت یک جفت فرش شش متری بود ک اونم داده بود بیرون بافته بودن ۳۰ میلیون فروختیم تموم

اره راضیم جراح قلب هست ابته چند سال دیگه از این جراح قلب حرفه ای ها میشهخودم هم تو شرکت داروسازی کار ...

یعنی خودت داروسازی؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
من خودمم تو دوران عقد خونه خریدم دقیقا ۴۵ متر ولی خیلی سال پیش سال ۸۸اونموقع خونمو ۶۵ تومن خریدم

شما چجوری خریدین کی کمکتون کرد؟

منم ۹۹ خریدیم ۳۵۰ ولی درب داغون بود ۲۰ سال دست مستاجر بود

من اگ 30تومن داشتم الان خونه ام میخریدم شما مگ چیکار میکنید البت تو تهران نمیشه زندگی کرد

مگه فرق شهرستان و تهران چیه؟؟🤔

البته من خودم تهرانم ولی خب شهرستان هم هزینه بنزین و گوشت و ... مثل تهرانه دیگه