2777
2789

چطور ممکنه دو ماه خوند و قبول شد؟

چند ساعت میخوندید؟ چطوری خوندید؟

خلاصه ها رو خونرید؟

الیته هنوزدفترچه نیوموه

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

خواهرم پارسال از 10 بهمن خوند و ازمون فک کنم 18 اسفند بود دقیق یادم نیست

امتیاز دعوت ب مصاحبه شهرمونم خیلی بالا بود برا خانوما

قبول شد

اولین ازمون استخدامی بود ک داد

ولی انقد خوند کلا دور چشاش گود افتاد حتی درست نمیخوابید

حتی پسرشم همش پیش ما بود جمعه میومد بش سر میزد باز میرفت

خواهر کوچیکم هم پیشش موند کلا ک ناهار اینا درست کنه

درکل اینجوری بت گفتم ک بدونی هیچکاری غیر درس خوندن انجام نمیداد

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من

چطور عزیزم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بله من موفق شدم البته یه سری از درسای تخصصی رو به خاطر ازمون دکترا از چند ماه قبلش شروع کرده بودم داشتم می خوندم که یهو دفترچه اموزش پرورش اومد و مسیر زندگیمو تغییر داد

ولی خیلی از درساشو مخصوصا عمومی هارو توی همون دوماه خوندم ولی خدایی شبا تقریبا تا صبح می خوندم 

بله من موفق شدم البته یه سری از درسای تخصصی رو به خاطر ازمون دکترا از چند ماه قبلش شروع کرده بودم دا ...

چند ساعت میخوابیدی

قبول شدن در ازمون استخدامی اپ دقیقا 7 خان رستم بود که پله پله رد کردم و البته خییییلی استرس کشیدم تا ...

چطور مگه کدوم ازمون بود

چند ساعت میخوابیدی

من کلا آدم شب بیداری هستم و همیشه دوس دارم شب درس بخونم صبح ها تا ظهر می خوابیدم بچه هم داشتم به خاطر همبن شبا که اون می خوابید من تازه اول درس خوندنم بود

چطور مگه کدوم ازمون بود

یه ازمون کتبی داره بعد مصاحبه بعد گزینش بعد تحقیقات محلی بعد دوره دانشگاه فرهنگیان و امتحان برای تک تک واحدها بعد یه ازمون که اسمش بادم نیست و بعد هم آزمون صلاحیت حرفه ای دقیقا هفت خان رستم بود 

و جواب هر کدومو یه چند ماهی طول می کشید تا بدن و فک کن توی اون مدت چقدددر آدم استرس میکشه

آموزگاری بودی؟