2777
2789
عنوان

شوهرم چون دهنی مادرشو نخوردم باهام باد کرده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 48758 بازدید | 466 پست

شوهرتو بزار تو قیافه بمونه 😂این چیزا ی وقتایی تو تنگنا ب ادم فشار میاد،طرف تو بیابونه،له‌ له میزنه، چی بشه با لیوان دهنی اب بخوره، ب فرض مثال 

وا، دیگه بهداشت رعایت کردن قهر و ناز داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی جالبه که باور کردین و دارین راه کار میدین بهش بعد شاکی میشین که تاپیک فیک زیاده.یه لحظه فک کن شوهرش بدو رفته یه لیوان اورده نوبتی خوردن اسی هم به خودش زحمت نداده ازقبل لیوان آماده کنه بهرحال مهمون داشته ولی ذهن خلاقی داری این مورد جدید بود

🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️

یه بار هم اتاقیم غذا پخت اصرار کرد که باید بخوری باهام.. گفتم باشه...

زيتون آورد 

تو خورش هم قاشق نزاشته بود..

تا به خودم بجنبم قاشق بیارم دیدم قاشقش زد تو خورش بعد یه قاشق خورد دوباره زد تو خورش..

هیی ام میگفت بخور...

بعد زیتون می‌خورد هسته ش رو از دهنش در می‌آورد میزاشت تو همون پیاله پیش زیتونا....

حتی دلم نکشید دیگه برنجشو بخورم..

گفتم حالم بده دلم درد گرفت رفتم دستشویی نیم ساعت بعد برگشتم...

بذار انقد باد کنه تا بره هوا😆

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یاد دوستم افتادم ،میگفت اوایل نامزدی که میرفتم خونه مادرشوهرم یبار من سفره رو باز کردم،برادرشوهر کوچیکم همینکه شوهرمو دید گفت :داداش زنت دیوونست،اسکل نفری یه لیوان آورده سر سفره.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

وای چقد بی فرهنگن 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭