2777
2789
عنوان

مادرش به هیچ مردی نه نگفته

521 بازدید | 26 پست

فامیلمون مادرش اول با یکی ازدواج کرده شوهرش مرده ازش یه دختر داشته و بعد اومده با یکی دیگه ازدواج کرده ازش پنج تا بچه دار شده ک اونم مرده بعد اومده با یکی دیگه ازدواج کرده از اونم یه دختر دار شده 😐😑واقعا چطور میتونن به هیچ مردی نه نگن قدیمی ها امان از دستشون خیلی هورمونی هستن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شوهراش مردن بنده خدا شاید تنهایی زو دوس نداشته بنظرم خیلییی بهتر از کساییه ک شوهر دارن دوسپسر هم ...

واقعا بده از نظر من مرده دلیل نمیشه با وجود ۳ تا پسر بزرگ باز بره شوهر کنه دختر دار بشه فقط زاییده بچهارو سیاه بخت کرده

اینجوری ببین که چه زنی بوده که بعد دو تا شوهر هنوز خواهان داشته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چقدر بد و زشت نوشتید، حرف ها انرژی دارند ویه جایی به خودمون برمی‌گردند  

ایشون ازدواج کرده،حالا به هر دلیلی که بوده آسیب و تاثیری تو زندگی اطرافیان نداشته وانتخاب خودشون هست ،  این بهتره یا دوستی وصیغه مردهای متاهل و کندن ازشون؟ 

چقدر بد و زشت نوشتید، حرف ها انرژی دارند ویه جایی به خودمون برمی‌گردند ایشون ازدواج کرده،حالا به هر ...

میگم قدیمی ها خیلی بی حیا بودن دختر جوان زیبا رو هستم حتی مجازی با کسی در حد حرف زدن محل نمیدم چه برسه همچین

خواهانش مگه برد پیت بوده خخخ از یاقنعلی سیفعلی

چه ادبیات زشتی دارید

همه مردا دنبال زن خوبن حتی سیفعلی ها

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه