2777
2789

یه نفر که نمیشناسم یه پبام داده بل لینک فیلمای مثبت ۱۸ 

بچه ها هک شدم ؟ خیلی ترسیدم چیکار کنم؟ 

از گوگل چند بار به شاد عکس و آهنگ فرستادم نکنه از گوگل هک شدم ؟ 

چیکار کنم ؟ 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

چرا باز کردیاصلا پیام ناشناس رو باز نکنید چون حتی با یه عکس هم میتونن هک کن

لینکو باز نکردم برای اینکه مسدود کنم باز کردم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا باز کردیاصلا پیام ناشناس رو باز نکنید چون حتی با یه عکس هم میتونن هک کن

الان هک شدم ؟😰

اون آدم هک شده باز نکن

خاک تو سرم برای اینکه مسدود کنم باز کردم الان چیمیشه؟

خودشم اصلا نمیشناسم کیه

چیزی نیست شاد برنامه ایرانیهاون یه نفره با اکانت فیک داره این کار میکنه

خب اکانتمو از کجا آورده ؟ الان هکم کرد؟ 

برا منممممم فرستاده 

من‌بلاکش کردم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
الان هک شدم ؟😰

نه روی لینک نزدی هک نمیشی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خاک تو سرم برای اینکه مسدود کنم باز کردم الان چیمیشه؟خودشم اصلا نمیشناسم کیه

بابا هیچی نمیشه

تو ک رو لینک نزدی

منم پی ویشو باز کردم ک مسدودش کنم و گزارش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ایراد نداره داره میترسونه شمارو

چرا ؟ گوشیمو فلش بزنم؟ به فتا بگم؟