2777
2789

رفته بودم ی جا سرکار از ساعت ۴بود تا ۱۱ شب طرف منو تا ۱ شب نگه میداشت کارم تو رستوران بود 

بابام ی زنگ نمیزد ببینه مرده م یازنده م بماند ک اخر سر ام اظافه کاری و... مو نداد و کلی ام ازار کلامی و ... شدم 

بهش میگم بابا تو دلت برای من نمیسوزه ؟؟؟؟ میگ میخام رو پای خودت وایستی 😐

هرچه در جستن آنی ،آنی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعتش واقعا مناسب نیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

کارت تو رستوران چیه ؟ 

ناراحت نشی ها 

اگه پدر خوبی داشتی الان باید دکتری مهندسی چیزی 

شده بودی نه که تو رستوران کار کنی 

الکی ازش توقع نداشته باش 

من خودمم مثل تو ام پدر خوبی ندارم وضعیتم شبیه توئه 

درکت میکنم 

خودتو‌ناراحت نکن بگرد یه کارمناسب پیدا کن از بابات نظر نخواه

ببین طرف اظافه کار... نداد ۲م مو خورد بابام لال شد هیچی نگفت مثلا برده بودم ازم دفاع کنه هیچی نگفت و گف ول کن ارزش نداره خودتو برای ۲م کوچیک کنی 

چرا کوچیک مگه کار نکردم ؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
کارت تو رستوران چیه ؟ ناراحت نشی ها اگه پدر خوبی داشتی الان باید دکتری مهندسی چیزی شده بودی نه که تو ...

ببین الان لیسانس حقوق ام و دارم برای وکالت میخونم خودش میگ سرکار نرو و فقط بخون 

ولی مشکل ام اینه ادم بی خیالیه ب جز شکم و خواب ب هیچی اهمیت نمیدههه ب هیچی

هرچه در جستن آنی ،آنی 
ببین طرف اظافه کار... نداد ۲م مو خورد بابام لال شد هیچی نگفت مثلا برده بودم ازم دفاع کنه هیچی نگفت و ...

اصلا توقع و انتظارت از همچین پدری رو به صفر برسون.

فکر کن که فقط خودتی و خودت و حامی و حمایتگر نداری.

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju