2777
2789

بچه ای درحالی که سنت این حرف نمیزنه خیلی بده فکر کنن بچه هستی خیلی یه نوع تحقیر هست هیچ کاری بهت محول نمیکنن

۳۳سالمه چون قدم کوتاهه و یکم خجالتی فکر میکنن بچم 

متاسفاکه ببیفیس هم هستم که اصلن دوست ندارم 

دوتا بچه هم دارم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک قدم بلنده و خیلی فک میزنن و همیشه بهم میگن شبیه هم سنام نیستم بازم حس خوبی ندارم

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

من تو ۱۶/۱۷ سالگی زیاد اینطور شدم 🗿 خیلی بدم اومد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

اره امروز کنار مادرم بودم یه زنه اومد گفت خانم واسه کوچولوتون کتاب نمیخواید؟منو میگفتمن چندسالمه حال ...

من برعکس 

18 سالمه مردم فکر میکنن خواهرزاده11 سالم که هیکلی هم هست بچمه

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

من برعکس 18 سالمه مردم فکر میکنن خواهرزاده11 سالم که هیکلی هم هست بچمه

حالا منم با دخترخاله م که ۱۶ سالشه میریم بیرون انقد چرت و پرت می‌شنویم همه بهم میگن مادرته؟😐 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

ربطی به قد نداره بنظرم این فقط به نوع رفتار و طرز صحبت و بیان و تاثیر گذاری که روی افراد ایجاد میکنیم ربط داره

منم جلو مادرشوهرم انگاریه بچه ام درحال یادگیری که بازم کاری که خودم میدونمو هی گوشزد میکنه ولی من بیخیالی طی میکنم

جلو غریبه هام با یه لبخند جواب همه رو میدم زیاد مهم نیست چی فکر میکنن بچه هستم یا ن

بیخیال باش اگر بهشون اهمیت ندی واقعا بزرگ شدی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_