2777
2789

مسیری توش اومدم رو موفق میشم ؟ اخرشم اونی که میخوام میشه ؟ ممکنه بهترم بشم ؟ از لحاظ مالی به درامدی که میخوام میرسم ؟ بین 3 و 4 یکی بگو 

از خدا بخواه هیچ چیزی غیر ممکن نیست عزیزم

قدت بلنده؟

سعی کن اینروزا بیشتر بجای فکر و خیال بری بیرون گردش و تفریح کنی و روحیه اتو ببری بالا

حس من میگه شما مستقل میشی دست تو جیب خودت میره حتی حس میکنم خونه مستقل هم تو اینده ات هست

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از خدا بخواه هیچ چیزی غیر ممکن نیست عزیزمقدت بلنده؟سعی کن اینروزا بیشتر بجای فکر و خیال بری بیرون گر ...

قدم بلند نیست ایشالله اون چیزایی که گفتی واقعی باشه من خیلی دلم خونه مستقل میخواد 

قدم بلند نیست ایشالله اون چیزایی که گفتی واقعی باشه من خیلی دلم خونه مستقل میخواد

دوست داشتی اسمتو بگو ببینم باهات ارتباط میگیرم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ایدا

قوی باش با هر حرفی و حرکتی از سمت دیگران بهم نریز

دوستاتو محدود کن فقط خوبا رو گلچین کن

غصه رو از خودت دور کن

چشم رنگی دور برت هست ؟ 

رنگ نارنجی دور برت هست؟

من فقط حس میکنم الان آروم نیستی حس میگه باید آرامشتو بدست بیاری تا به هرچی که میخوای برسی

قوی باش با هر حرفی و حرکتی از سمت دیگران بهم نریزدوستاتو محدود کن فقط خوبا رو گلچین کنغصه رو از خودت ...

خودم چشم رنگیم و داداشم بله خیلی استرس دارم همش میترسم نتونم چون دیر شروع کردم  و تلمبار شده و برا کنکور اخر هفته اماده نیستم و قلبم بی قراره ولی مطمعنم بخونم کنکور دوم رو با بهترین رتبه قبول میشم  میخوام برم مشاور کنکور شم بعدش درامد خوب داشته باشم خونه مستقل بگیرم 

خودم چشم رنگیم و داداشم بله خیلی استرس دارم همش میترسم نتونم چون دیر شروع کردم و تلمبار شده و برا ک ...

میتونی ادامه بده

این کنکور و بده که سوالا دستت بیاد ولی با خیالی راحت و بدون استرس برو جواب بده چون خودت میگی اگر بخونی برای کنکور بعدی بهتره

ولی شانستو امتحان کن

اگر دوست داری به بیقه هم بگو این کنکور رو نمیدم کنکور بعدیو میدم

بعد برو امتحانتو بده و بیا خودتو محک بزن

ممنونم برام وقت گذاشتی عزیزم

قربونت