2777
2789
عنوان

میترسم از سزارین و روز زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست
مممنونم فدات بشم اللهی همینطور بشه که گفتی خانوم فاطمه زهرا کمکم بکنه دخترمو سلامت دنیا بیارم برگردم ...

حتما برمیگردی این نگرانی ها طبیعیه به هر حال استرس داره بیمارستان و..... 

ولی بهش فکر نکن که اذیت نشی خودت رو مشغول به کار کن یا وقتی یادت اومد ایت الکرسی بخون 

حتما برمیگردی این نگرانی ها طبیعیه به هر حال استرس داره بیمارستان و..... ولی بهش فکر نکن که اذیت نشی ...

مممنونم فداتشم مرتب آیت الکرسی و دعای نادعلی میخونم از فردا سوره انشقاق هم میخونم دوستان گفتن خوبه واسه زایمان راحت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلم توکلت به قدرت خداوند باشه

انشالله سزارین خوبی داشته باشی و به سلامتی برگردی به خونت

تا روز سزارین و همون روز سزارین روزانه ۱۹ بار بگو

فالله خیر حافظا و هو ارحم راحمین

این قوی ترین ذکر حفاظت هست

روی عدد ۱۹ بگو

گلم توکلت به قدرت خداوند باشهانشالله سزارین خوبی داشته باشی و به سلامتی برگردی به خونتتا روز سزارین ...

ممنونم گلم عکس گرفتم از روش حتما میخونم سوره انشقاق هم شنیدم مناسبه باید فردا بنویسمش

۴سال

آخی عزیزم قشنگ درکت میکنم.پسر منم چهارسالو نیمه بود من شیش ماه پیش زایمان دومم رو انجام دادم البته با سزارین.شبی که صبحش قرار بود برم سزارین تا ۵ صبح فقط پسرمو نگاه میکردمو هی بغلش میکردم😄آخرشم پاشدم حاضرشدم بعد نشستم یه دل سیر گریه کردم کل ریملم ریخت پای چشمم🤣نگران نباش این واقعا عادیه آدم نگران باشه.اما بعد زایمانت توام این شبارو به یاد میاری و به قدرت خدا بیشتر پی میبری.ان شاءالله به خوبی و راحتی نی نی رو دنیا بیاری.فقط بعدش خوب استراحت کن و زود شروع نکن به کار کردن.

ممنونم گلم عکس گرفتم از روش حتما میخونم سوره انشقاق هم شنیدم مناسبه باید فردا بنویسمش

سوره انشقاق برای زایمان طبیعی هست گلم

حفاظت باید بخونی وقتی دلهره و نگرانی میاد سراغت که از ابن فکرها میکنی ذکر استغفار اللهُ غفور زیاد بگو خداوند بار غم و نگرانی رو از دلت برمیدارن

آخی عزیزم قشنگ درکت میکنم.پسر منم چهارسالو نیمه بود من شیش ماه پیش زایمان دومم رو انجام دادم البته ب ...

مممنونم گلم چون دلشوره دارم این حالتام بدتر شده همش میگم خدایا بحق سختی هایی که کشیدم تن سالم برسون منو کنار دخترم خدای بزرگ نگرانی رو آزمون بگیر 

مممنونم گلم چون دلشوره دارم این حالتام بدتر شده همش میگم خدایا بحق سختی هایی که کشیدم تن سالم برسون ...

عزیزم خدا مراقبته بهش ایمان داشته باش.مراقب هردوتا کوچولوهاتم هست بیشتر از هرکس دیگه ای.این حالتها طبیعیه.

میدونی چرا استرست بیشتره؟برای من که اینطور بود.سرپسر اولم که سزارین شدم مثل دیوونه دور از جونت ذوق اتاق عمل داشتم😐آخه تابحال توعمرم عمل نکرده بودم.ولی بعد عمل زود رو تخت نشستم تقریبا بعد ۶ ساعت نشستم عوارض بی حسی تا۲۰ روز اذیتم کرد.سر بچه دومم چون یبار اتاق عمل رفته بودم و دردارو کشیده بودم خیلی نگران بودم از ترس تهوع داشتم اما خدا کمکم کرد هم اینکه ۱۲ ساعت فیکس خوابیدم و عوارض داروی بی حسی رو اصلا نگرفتم.فقط چون زود از جام بلند شدم بخیه هام اذیتم کرد.شماهم به زودی گل دخترتو بغل میگیری و به شادی کنار هم زندگی میکنید❤️🩷