2777
2789
عنوان

میترسم از سزارین و روز زایمان

237 بازدید | 26 پست

بچه ها کسیو شنیدین یا دیدین سزارینش سخت باشه؟من بار دوممه'اولی راحت بود اصلا اذیت نشدم ولی برای این یکی ترس ورم داشته همش به دخترم فکرمیکنم که چشم انتظار تو خونه باید باشه با باباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا دست خودم نیست همش گریم میگیره دخترم منتظر تو خونه باید باشه

دختر منم بود.من ترسی نداشتم با اینکه پر خطر بود نمیدونم ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نگران نباش خواهر منم مدام بغض داشتم بخاطر بچه اولم .قوی باش هیییچی نمیشه بسلامتی وراحت زایمان میکنی ...

مممنونم فدات بشم انشالله برای منم همینطور راحت باشه تا بحال یک شب از بچم دور نبودم دست خودم نیست 

این همه استرس بخودت راه نده . آرامش به راحتی زایمانت کمک میکنه روحیه اتو خراب نکن . قوی باشفک کن یه ...

انشالله به راحتی زایمان بکنم میتونم با این کنار بیام که یه شب خوش باشن تو خونه بچم و باباش دلم میگیره ولی نی نی تو شکمم رو ببینم مطمعنم حالم خوب میشه

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام به راحتی زایمان کنی 

پمپ درد بگیر که درد کمتر بکشی

دوما به این فکر کن که سزارین میشی

من برای زایمان اولم میگفتم حاضرم توی جوی اب سزارین کنم ولی طبیعی زایمان نکنم ولی از شانس بدم تو بیمارستان خصوصی زایمان طبیعی اجباری کردم

دخترت هم خیالت راحت اگه کنار باباش یا کسی که دوستش داره باشه اذیت نمیشه 

انشالله به راحتی زایمان بکنم میتونم با این کنار بیام که یه شب خوش باشن تو خونه بچم و باباش دلم میگیر ...

انشاالله 

نه دلت نگیره گلم 

اون کوچولوی توی راه حال و هوای همتون رو کلی تغییر میده

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام به راحتی زایمان کنی پمپ درد بگیر که درد کمتر بکشیدوما به ای ...

مممنونم فدات بشم اللهی همینطور بشه که گفتی خانوم فاطمه زهرا کمکم بکنه دخترمو سلامت دنیا بیارم برگردم خونم