2777
2789
عنوان

شکایت از مرکز مشاوره

173 بازدید | 13 پست

من چندین ماه خیلی طولانی به یک مرکز مشاوره می رفتم و خب مشکل جوری بود که بعد این همه مدت همچنان برطرف نشد یک چند مدت گذشت که ما من تماس نگرفتن منم رفتم دم مرکز مشاوره و گفتن کسی که مشاور من بود چون من تنها مراجعه بودم گفته برا نمی‌صرفه و دیگه نمیام )خانم تز اصفهان میومد) منم گفتم کسی که مسئولیت یک نفر قبول میکنه خیلی نامردیه که اینجوری ولش کنه اون خانم شرایط منو میدونست که من چقدر حالم بده اونم گفت ایشونم تو شرایط خوبی نیست گفتم میتونستن به من حداقل یک خبر بدن اما ندادن حالا میخوام شکایت کنم کسی میدونه باید چیکار کنم

راستی اینم بگم که من چندین ساله با مشکلم درگیرم و اوایل که خیلی حالم بد بود به پیش یک مشاور رفتم که به صورت روحی به من شدید آسیب رسوند که تا چندین سال از تمام مشاور ها و مشاوره رفتن متنفرم بودم و با هزارن بدبختی باز تونستم اعتماد کنم و با من اینجوری رفتار شد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مشاوره تلفني باهاش استفاده كنحالا فرض كن طرف بميره يا بره شهر ديگه ميخاي چيكار كني؟الان دكتراي فر ...

ببین حرف من چیز دیگه ای هست اون شرایط کاملا فرق داره نه این که نفر عشقی بگه من دیگه نمیخوام من دیگه اعتمادم از بین رفته نمیتونم به درمان با این خانم ادامه بدم 

راستی اینم بگم که من چندین ساله با مشکلم درگیرم و اوایل که خیلی حالم بد بود به پیش یک مشاور رفتم که ...

دوسداری بامن حرف بزنی؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

ببین حرف من چیز دیگه ای هست اون شرایط کاملا فرق داره نه این که نفر عشقی بگه من دیگه نمیخوام من دیگه ...

خب وقتي شرايطش جوري هست ك نميتونه بياد ديگه عشقي نيست 

بخاد بخاطر شما پاشه بره شهر ديگه بخاطر يك نفر خب صرفه اي نداره براش توجيه نداره ك البته حتي شما هم نميرفتي و سراغشون نرفتي مدتي

شاید اجازه نداشته مستقیم با شما تماس بگیره و شما مراجع اون مرکز بودین نه این روان شناس، یعنی مرکز نم ...

براي يكي از اشناها  همين اتفاق افتاد ك خب اون مشاور ب دلايلي ك مربوط ب كلينيك بود قطع همكاري كرد و هر كي ب اون مركز مراجعه ميكرد ميگفتن نيست رفته خبر نداريم بيا از بقيه مشاورها استفاده كن 

خب چرا شما انقد ب اون خانوم وابسته شدی؟ برو پیش یکی دیگ

من نزدیک چندین ماه یعنی از اول مهر پیش این خانم میرفتم وسط مرحله درمان رها شدم و یکی مشکلات من هم که داشتیم روی درمانش کار نی کردیم دقیقا وابستگی بود اینکه به هرکسی راحت وابسته میشم