2777
2789
عنوان

مادر شوهرم جلو من زنگ زد به جاریم

322 بازدید | 16 پست

شماره منو اصلا نداره چون انتخاب پسرش بودم از اول مخالف من بود 

عروسای دیگه رو مادره انتخاب کرده 

حالا اوایل خیلی بهم بی احترامی میکرد منم دبگه کات کردم نرفتم خونش شش ساله ازدواج کردم فقط یکبار اومد خونم اونم چون میخاست بره مکه اومد خدافظی 

بعد امسال به اصرار شوهرم عید رفتیم خونش دیگه بی احترامی نکرد

اینارو گفتم تا اینو بگم 

نمیدونم چرا جلو من همیشه زنگ میزنه به جاریام یا تولدشونو تبریک میگه 

یا مثلا من برا ناهار اونجام سریع زنگ میزنه به یکی از جاریام  میگه پاشو برا ناهار بیا اینجا 

یا مثلا زنگ میزنه به یکی دیگه از جاریام که از روستا ماست اوردی و ... 

چرا اخه جلو من به اونا زنگ میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه میخواد یکجوری اذیت کنه

الان سرهمین دعوام شد با شوهرم بچم ترسید انقد دعوامون بلند بود 

ففط وقتی کار دارن زنگ میزنن به شوهرم اینم بدو بدو میره کارشونو انجام میده 

من میگم چطور به جاریا زنگ میزنه میگه بیاین برا شام با ناهار بعد بمن توی این ۶ سال یکبار زنگ نزده فقط برا کاراش بهت زنگ میزنه توام نرو 

شوهرم میگه خب مادرم بهت زنگ نمیزنه تو پرو باش خودت برو اونجا غذا درست کن بمون 

الان سرهمین دعوام شد با شوهرم بچم ترسید انقد دعوامون بلند بود ففط وقتی کار دارن زنگ میزنن به شوهرم ا ...

با شوهر بیچارت چیکار داری 

همونجا به شوخی و خنده به مادرشوهرت بگو خوب با همه جاریا تلفنی در ارتباطی منم دوست دارم وقتی اونا میان تو حمعتون باشن 

با شوهر بیچارت چیکار داری همونجا به شوخی و خنده به مادرشوهرت بگو خوب با همه جاریا تلفنی در ارتباطی م ...

چون فقط برا کاراشون زنگ میزنن خب برا کاراشونم زنگ بزنن به پسرای دیگشون که با زناشون در تماسه

با شوهر بیچارت چیکار داری همونجا به شوخی و خنده به مادرشوهرت بگو خوب با همه جاریا تلفنی در ارتباطی م ...

احساس میکنم مادره با این کار داره بمن بی احترامی میکنه خب اگه من بد هستم دلم نمیخاد شوهرم بره کاراشونو انجام بده

احساس میکنم مادره با این کار داره بمن بی احترامی میکنه خب اگه من بد هستم دلم نمیخاد شوهرم بره کاراشو ...

بالا بری پایین بری مادر و پسر از هم نمیگذرن 

همینطور که ما از خانواده مون نمیگذریم 

با روابط اونا کاری نداشته باش شما سرسنگینی خودتو داشته باش